Domov / Lokalno / Občni zbor DU Grosuplje

Občni zbor DU Grosuplje

Sobotnega občnega zbora društve upokojencev Grosuplje se je med drugimi udeležil tudi župan Občine Grosuplje dr. Peter Verlič, ki je v nagovoru je izdal projekte, ki jih ima občina v načrtu naslednji mandat in obenem izpostavil enega večjih projektov, katerega otvoritev smo dočakali prejšnji teden: novo enoto Lekarne Ljubljana pri Zdravstvenem domu Grosuplje. Lekarna je  velika pridobitev za Občino Grosuplje, saj se je pot od zdravnika do zdravila skrajšala, občanom pa je tako naredila življenje še lepše, boljše in prijetnejše. Ker v občini skrbijo tudi za zdravje in aktivno življenje, bo Zdravstveni dom Grosuplje in hotel Kongo kmalu povezala lepa sprehajalna rekreacijska pot, ki pa jo bodo poimenovali »Pot sreče,« je še dodal župan dr.Peter Verlič.

Naj kot zanimivost omenimo, da so skupina Babice pečejo in šivajo prejšnji teden v Mestni knjižnici Grosuplje pripravile velikonočno razstavo. S svojimi lepimi, ustvarjalnimi in inovativnimi izdelki so se predstavile tudi grosupeljske klekljarice in vezilje AŽUR pod vodstvom Vidic Marije.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.