Domov / Lokalno / Ciril Zajec in Franc Bivic prejemnika posebnega priznanja Zveze ZŠAM Slovenije

Ciril Zajec in Franc Bivic prejemnika posebnega priznanja Zveze ZŠAM Slovenije

Ciril Zajec in Franc Bivic sta letošnja prejemnika posebnega priznanja Zveze ZŠAM Slovenije. Ciril Zajec in Franc Bivic svoj prosti čas več desetletij usmerjata v svojo stanovsko organizacijo. Kljub temu, da je bila njuna služba naporna, sta vedno našla čas za prostovoljno delo v združenju ZŠAM Ivančna Gorica. Še posebej se posvečata področju preventive in vzgoje v cestnem prometu. Prav tu sta prepoznala svoje poslanstvo, tako, da sta s svojim znanjem in izkušnjami prispevala pomemben delež k večji varnosti v cestnem prometu in tudi k lepšem življenju v občini.

Kljub upokojitvi sta Ciril Zajec in Franc Bivic ostala  aktivna in nepogrešljiva pri izvajanju različnih preventivnih akcij, ki jih izvaja ZŠAM Ivančna Gorica na območju Občine Ivančna Gorica. Aktivno sodelujeta v ostalih akcijah, ki jih organizira Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Ivančna Gorica. Posebni priznanji sta prejela na 52. letni skupščini Zveze ZŠAM Slovenije, kjer je bil za podpredsednika Zveze ZŠAM Slovenije izvoljen Branko Praznik iz Ivančne Gorice.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.