Domov / Lokalno / Začela se bodo ureditvena dela za potrebe Centra zdravja v Ivančni Gorici
Foto: občina Ivančna Gorica

Začela se bodo ureditvena dela za potrebe Centra zdravja v Ivančni Gorici

Danes sta župan Dušan Strnad in prokurist izvajalskega podjetja TIPO Investicijske gradnje d.o.o. iz Ljubljane Marjan Miklič, podpisala pogodbo za ureditev zdravstvenih ambulant nad lekarno v Ivančni Gorici. Občina Ivančna Gorica bo uredila zdravstvene prostore v objektu, ki se nahaja ob Zdravstvenem domu Ivančna Gorica. V predmetnem objektu, ki je bil zgrajen leta 2016, v pritličju svojo dejavnost opravlja Lekarna Ljubljana, del pritličja in celotno nadstropje pa je last Občine Ivančna Gorica. Prostori so zgrajeni do III. podaljšane gradbene faze. Nova ureditev pa bo obsegala gradbeno-obrtniška dela s finalizacijo prostorov, izvedbo novega povezovalnega hodnika v pritličju med starim in novim delom zdravstvenega doma, ureditev dostopa za gibalno ovirane osebe do prostorov za izvajanje preventivnih programov ter nakup opreme za tri prostore.

Foto: občina Ivančna Gorica

Pogodbena vrednost del je nekaj manj kot 460 tisoč evrov z DDV. Od tega bo Občina Ivančna Gorica za ureditev prostorov prejela dobrih 182.000 evrov sofinancerskih sredstev s strani Ministrstva za zdravje in Evropske Unije – Evropski strukturni in investicijski skladi. Dela se bodo začela v kratkem, zaključek je predviden do konca poletja.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.