Domov / Izobraževanje / Učenci OŠ Brinje Grosuplje na obiksu na občini

Učenci OŠ Brinje Grosuplje na obiksu na občini

Minuli petek so župana občine Grosuplje dr. Petra Verliča in zaposlene v občinski upravi obiskali učenke in učenci 5. a in 5. b razreda Osnovne šole Brinje Grosuplje. Župan dr. Peter Verlič jim je v Družbenem domu Grosuplje na kratko predstavil občino, koliko je občank in občanov, koliko je vrtcev in šol v občini Grosuplje in največje in najpomembnejše projekte v zadnjih letih. To je tudi nova Čistilna naprava Grosuplje, ki naj bi si jo ogledali tudi šolarji in se pobližje seznanili, kako poteka čiščenje odpadnih voda, odpadke učenci že pridno ločujejo.

Osnovnošolci so bili zelo navdušeni nad bodočim mestnim parkom na Koščakovem hribu in športnim parkom pri Sončnih dvorih. Posebej jih je pritegnila vizualizacija trga Grosuplje, ki bo povezoval Železniško postajo Grosuplje in Mestno knjižnico Grosuplje. Županu so otroci povedali, da si želijo bazen in restavracijo s hitro prehrano.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.