Domov / Lokalno / 6. pohod Prijetno domače

6. pohod Prijetno domače

Od petka 4. maja do nedelje 6. maja 2018 Zavod Prijetno domače in Občina Ivančna Gorica s pomočjo Gorniškega kluba Limberk – sekcija Ivančna Gorica, Planinskega društva Polž Višnja Gora in Planinskega društva Šentvid pri Stični, organizirata 6. pohod po Krožni pešpoti Prijetno domače.

Lani se je pohoda v vseh treh dneh udeležilo več kot  200 pohodnikov, dnevno jih je po poti hodilo med 50 in 80, vseh dvanajst krajevnih skupnosti pa je uspelo obiskati 34 udeleženk in udeležencev pohoda. Krožno pot je v vseh petih letih v celoti prehodilo 10 pohodnikov. Tudi v letošnjem letu organizatorji pripravljajo popestritev pohoda z zanimivimi aktivnostmi ob poti, zato še posebej vabljeni vsi, ki imate radi rekreacijo, zdrav način preživljanja prostega časa in uživanje v prelepi neokrnjeni naravi občine Ivančna Gorica. Na pohod se je potrebno predhodno prijaviti na tel. št.: 041/437-382 ali na elektronsko pošto: turizem@ivancna-gorica.si, kjer dobite tudi vse potrebne informacije o pohodu in trasi poti.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.