Domov / Kultura / Zanimivo dogajanje v Ivančni Gorici
Foto: občina Ivančna Gorica

Zanimivo dogajanje v Ivančni Gorici

Konec tedna je v občino Ivančna Gorica prinesel zanimive dogodke. Danes do 17ih je v Zdrasvtvenem domu Dan odprrtih vrat, na katerem predstavljajo nacionalne programe in ostale preventivne programe, ki jih izvajajo v Centru za krepitev zdravja in ostale spremljajoče dogodke. Za otroke je pripravljen animacijski program na temo Zdravih zobkov, Čiste roke naših malčkov in Sprostitev na otroškem poligonu.

Foto: občina Ivančna Gorica

Godalni orkester Kulturnega društva Stična, letos ponovno v simfonični zasedbi, s številnimi posamezniki iz bližnje in širše okolice in v sodelovanju z učenci Glasbene šole Grosuplje, predstavlja projekt z naslovom OPERART. Pod taktirko dirigentke in umetniške vodje Polone Udovič bodo glasbeniki uprizorili celovečerni koncert opernih arij in uvertur nocoj in jutri ob 19ih v Kulturnem domu Stična. Športno društvo Stična organizira 2. mednarodni turnir v namiznem tenisu za rekreativce Stična Open 2018, ki bo jutri od 9ih v športni dvorani OŠ Stična. Avto-moto društvo Šentvid pri Stični za vse ljubitelje motokrosa pripravlja nov dirkaški spektakel. V nedeljo bo na progi v Dolini pod Kalom dirka za pokalno in rekreativno prvenstvo Slovenije v motokrosu. Obetajo se napeti boji v devetih različnih kategorijah, od najmlajših do veteranov. Ljubitelji adrenalina in drznih voženj, prve vožnje se bodo v nedeljo v Šentvidu pri Stični začele ob 11ih.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.