Domov / Glasba / SEVERINA JE OBJAVILA VIDEOSPOT ZA NOVI SINGEL – ‘UNAPRIJED GOTOVO’

SEVERINA JE OBJAVILA VIDEOSPOT ZA NOVI SINGEL – ‘UNAPRIJED GOTOVO’

Severina je na svoji Facebook strani objavila videospot za novi singel – ‘Unaprijed gotovo’. Pesem je brez dvoma ena lepših balad v Severinini karieri, singel napoveduje prihajajoči album, ki bo izšel konec meseca, pesem pa je na Severini pustila močan vtis:

»Ta pesem ni napisana zame, ta pesem me je čakala. To je prečudovita pesem, čustvena, enostavna, z neobičajnim koncem. Napisal jo je Goran Ratković, skladatelj, s katerim do zdaj nisem sodelovala, vendar sem prepričana, da je prav ta pesem začetek najinega sodelovanja. Besedilo je napisala moja draga Marina Tucaković, ki s svojim talentom in besedili vedno preseže samo sebe. Hvala mojemu Darku Drinovcu za ta videospot, ta videospot sem jaz, hvala, ker me čutiš. Hvala Matiji Vuici in mojemu Petru Trboviću za prelepo obleko, Dajani Pajkić, Miji Majhen, Jeleni Balić…In na koncu, z vami bi rada delila to srečo, ker pojem z mojim prijateljem, Petrom Grašo, ki je tej pesmi dodal tisti edinstveni pečat, ki ga nima nihče drug. S to pesmijo proslavljamo polnoletnost najinega prijateljstva! Uživajte!« Severina

Petar Grašo je razkril, kako je prišlo do sodelovanja, ki se ga je občinstvo zelo razveselilo: »Severina je že veliko let moja najdražja prijateljica, z njo me veže veliko lepih spominov in trenutkov. Letošnjega leta, kot je omenila že sama, najino prijateljstvo praznuje 18 let. V vseh teh letih so ljudje prihajali, odhajali, si menjali obraze in strani, in tako – midva imava še vedno enako čisto srce in nasmeh, žal to ni pogost pojav v tem motnem bazenu, katerega nekateri, ki so od mene pametnejši, poimenujejo estrada. Biti del njene poti in uspeha v vseh teh letih me neizmerno veseli, tako kot glasbenika kot njenega prijatelja. Ideja, da se pojavim v enem delu te pesmi in dodam del svojih čustev, je nastala tako, kot vse dobre ideje, v poznih nočnih urah, po par kozarcih malvazije. Srečen sem, ker se je iz tega rodila pesem ki ni sezonska, temveč ima vse atribute velike pesmi, ki bo uspešna več let, tako, kot je uspešna pevka te pesmi– Petar Grašo.

 

V živo bo pesem ‘Unaprijed gotovo’ premierno predstavljena v četrtek, 7. junija v Zagrebu, na Severininem koncertu, na otvoritvi največjega outlet centra na Hrvaškem – Designer Outlet Croatia.

Številne oboževalce bo razveselila vest, da lahko vse novice o Severini spremljajo tudi na novi spletni strani www.severina.com ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.