Domov / Lokalno / Ne zamudite dogodkov v občini Ivančna Gorica

Ne zamudite dogodkov v občini Ivančna Gorica

Prihajajoči dnevi bodo v občini Ivančna Gorica zaznamovani s številnimi prireditvami. Društvo kiparjev z motorno žago je pripravilo 6. FESTIVAL KIPARJEV Z MOTORNO ŽAGO, ki bo že od danes do nedelje na Gradišču nad Šentvidom in Stično. Še posebej zanimivo bo jutri, ko bo državno prvenstvo v hitrostnem kiparjenju z motorno žago, s začetkom ob 16. uri. V času festivala bo poskrbljeno tudi za zanimiv spremljevalni program. Letalski klub Šentvid pri Stični je pripravil SKAKALNO / LETALNI DAN, ki bo od danes do nedelje potekal na Letališču v Šentvidu pri Stični. Današnje dogajanje že poteka, jutri in v nedeljo se bo začelo ob 8ih. Poudarek bo na učencih in varnosti, verjetno pa bodo »vrgli« tudi kakšen tandem. Poleg tega pa bodo izvajali še panoramske polete po Dolenjski in okolici.

Turistično društvo Ivančna Gorica, Turistično društvo Suha krajina, Oobčinska turistična zveza Ivančna Gorica in Zavod prijetno domače so pripravili tradicionalno 23. POPOTOVANJE S KOLESI PO RIMSKI CESTI od Ivančne Gorice do Dvora, ki bo jutri s startom ob 9.30 uri, s parkirišča NLB v centru Ivančne Gorice. Startnina je 10 eur, za šolarje do 15 leta 2 eura.
PGD Vrh pri Višnji Gori je jutri ob 18ih pripravilo gasilsko veselico in jubilejno proslavo ob 70. letnici obstoja in delovanja društva. Za zabavo bo poskrbel ansambel Jureta Zajca.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.