Domov / Glasba / Anette – z videospotom za singel ‘Metulj’

Anette – z videospotom za singel ‘Metulj’

Po dokaj živahnih ritmih s skladbama ‘ Moj dan’ in ‘Ljubim’, Anettin novi singel ‘Metulj’ , ki ga že lahko slišite na radijskih postajah po Sloveniji, prihaja z bolj baladnim pridihom, a kljub temu z zelo optimističnim sporočilom. Besedilo in glasbo za skladbo je napisala Anette, v pesmi pa opisuje metulja, ki je prispodoba za življenjske sanje. V videospotu, ki si ga tudi zaradi odlične igre glavnih junakov in motivacijskega sporočila res vredno ogledati, igrajo dijaki gimnazije Jožeta Plečnika iz Ljubljane.

Anette je povedala, da je za ta videospot  želela, da bi v njem nastopali mladi, ki bi se lahko poistovetili z besedilom skladbe. Ker kot profesorica najbolj pozna svoje dijake, je med njimi odkrila mlade talente, ki tudi že ustvarjajo svoje skladbe. Zato se je čisto spontano porodila ideja, da jih povabi k sodelovanju in da skupaj ustvarijo čudovito zgodbo.


Pri snemanju je sodelovala ekipa video produkcije Petelin d.o.o., v vlogi režije je bil tokrat Jan Predan Zvonar, ki je zelo dobro ujel zgodbo in emocije skladbe. Za snemanje videospota je ekipa izbrala čudovito lokacijo pri Podpeškem jezeru, nad katerim se vzpenja tudi vrh Svete Ane, od koder so posneli kadre z dronom. Prvotno je bilo sicer mišljeno, da bo snemanje potekalo tudi v Iškem Vintgarju, a je bil ta še preveč sivo obarvan, da bi odražal pomladno sporočilo skladbe.
Prepričani so, da je ekipi uspelo ustvariti res lep videospot, ki si ga bo ogledalo čimveč  oboževalcev tovrstne glasbe.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Javne obravnave in objavljeni razpisi občine Ivančna Gorica

Občinski svet Občine Ivančna Gorica je na 4. redni seji podal v javno obravnavo odlok …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.