Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO 11. JULIJ

HOROSKOP ZA SREDO 11. JULIJ

OVEN
Nikar na življenje ne glejte iz negativne smeri in si priznajte, da se bojite vpliva prihodnosti. Vpliv Lune  vas bo navdajal s spremenljivo energijo. V večernih urah boste prijetno razigrani.
BIK
Stres in slabo počutje si lahko podajata roke, zato pazite, kako v teh dneh delujete. Nujno potrebno je, da uskladite razum in čustva, le tako boste uspeli dokončati vse naloge,ki so pred vami.
DVOJČKA
Še vnaprej morate ukrepati hitro in previdno, vedite, da je vaša pot pravilna. Na čustvenem področju se vam obetajo izredno romantični trenutki. Znašli se boste pred situacijo, v kateri boste sprejemali večjo odločitev.

RAK
Mnogi so bili mnenja, da morate ravnati drugače kot ste ravnali. Čas pa je pokazal, da ste imeli tokrat prav vi. Še v prihodnje boste imeli mnogo lepih priložnosti, zato se boste veselili življenja.

LEV
Prijetna družba bo tista, ki vam bo vlivala veliko energije, zato boste žareli in bili dobre volje. Vendar morate v svoje poslovno delovanje vnesti več diplomacije kot ste to naredili v preteklem obdobju.

DEVICA
Pred vami je malce naporen dan, zato dobro premislite, kako boste ravnali. Vpliv Lune  bo delovalo na vas poživljajoče, marsikatera ideja se bo utrnila skozi vaše misli.

TEHTNICA
Preživeli boste prijetne urice v dvoje, zato poskrbite, da se bo to zgodilo še večkrat. V prihodnjih dneh morate svojo nakopičeno energijo porabiti na nenavadne načine. Ugodni aspekti so tudi za finance.
ŠKORPIJON
Nikar ne imejte v svojih mislih vse negativno, priznajte si, da se bojite neuspeha. Prav bi bilo, da se končno enkrat zaveste, da ste močna osebnost, katera ima tudi velik vpliv v okolju, v katerem živite.
STRELEC
Nemirni boste in polni idej. Čas si boste znali pravilno razporediti, zato vas čaka prijeten in uspešen dan. Čustva bodo mnogo bolj izpostavljena kot v preteklem obdobju, pridana bo tudi velika mera strasti.

KOZOROG
Razum bo želel v eno, čustva pa v drugo stran. Naredite tako, da boste ubrali srednjo pot. Pred vami so mnoge preizkušnje, padci in vzponi, zato se prepustite času. Notranje napetosti morate sproščati.
VODNAR
Niste človek, ki bi po nepotrebnem izgubljali besed. Zato se mirno odpravite naprej, saj preteklosti ne morete spreminjati. Le tako boste lahko sproščali ideje, ki se rojevajo v vaših mislih.
RIBI
Prav bi bilo, da se začnete ukvarjati z osebami, ki jih po nepotrebnem zanemarjate v svojem življenju. Pred vami je prelomno obdobje, zato se dobro pripravite na spremembe.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO OBIŠČETE NA FACEBOOK-U ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.