Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK 12. JULIJ

HOROSKOP ZA ČETRTEK 12. JULIJ

OVEN
Pred vami je dinamičen in aktiven dan, zvrstilo se bo veliko zanimivih dogodkov. Vsaka drzna poteza se vam bo tokrat obrestovala, ne glede na to, da je Sonce v Raku.

BIK
Nepričakovani dogodki bodo od vas zahtevali, da vse temeljito premislite. Potrebno bo postaviti nove cilje. Na dogodke tokrat poskušajte gledati s tiste pozitivne plati. Naučili se boste neko modrost.

DVOJČKA
Razlogov, da bi bili slabe volje ne bi smelo biti, saj ni dolgo tega kar ste naredil veliko spremembo. Spremembe pa se bodo še naprej vrstile druga za drugo. Poskrbite za veliko počitka, kajti vaša energija je lahko zelo nihajoča.

RAK
Nikar se ne naprezajte po nepotrebnem, bodite varčni s svojo energijo. Za mnoge ljudi boste očarljivi, mnogi se bodo skušali čim dalj zadrževati v vaši družbi. Ne izkoriščajte tega.

LEV
Lotiti se boste morali naloge, ki ste jo dolgo potiskali na stranski tir. Naj vas  ne skrbi, kmalu boste spoznali, da ste zelo efektivni pri svojem delu in da zmorete tudi v tem obdobju več kot ste pričakovali.

DEVICA
Sami zelo dobro veste, kaj je prav in kaj ne, vendarle je le težko hoditi po dobri stari in uhojeni poti. Tokrat morate upoštevati vse okoliščine, ki so prisotne v vašem življenju. Spremembe so na poti.

TEHTNICA
V tem obdobju je komunikacija izredno pomembna, zato se le prepustite toku dogodkov. Vedno ste našli rešitev za težave, tudi tokrat jih boste. V mislih si boste naredili velike načrte, ki jih boste korak za korakom tudi realizirali.

ŠKORPIJON
Na čustvenem področju se vam obetajo težave, vendar ste zanje odgovorni kar sami. Bodite tokrat tako pošteni, da priznajte krivdo in se pogovorite, kako bo naprej.

STRELEC
Za vami je nekaj neprijetnih dogodkov, vendar boste kmalu lažje zadihali. Delovali boste izredno samozavestno, kar je odlična poteza v danih okoliščinah. N a delovnem področju se vam obeta pozitivna sprememba.

KOZOROG
Presenečeni boste nad reakcijo nekoga v vaši bližini. Vendar tega ne boste odkrito priznali in boste tudi tokrat dobro zastopali svoje znamenje. Pred vami je obdobje večjih odločitev.

VODNAR
Delo se bo nakopičilo, vaše počutje pa bo zelo nihajoče. Pomembno je, da poskrbite za dobro počutje, zato veliko počivajte. Na ljubezenskem področju se bodo še naprej vrstile zmešnjave, vendar boste kljub temu srečni.

RIBI
Skočite iz svojega varnega pristana in pojdite novim dogodivščinam naproti. Pred vami so spremembe na vseh področjih življenja, nikar se ne upirajte, prepustite se in uživajte.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO OBIŠČETE NA FACEBOOK-U ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Javne obravnave in objavljeni razpisi občine Ivančna Gorica

Občinski svet Občine Ivančna Gorica je na 4. redni seji podal v javno obravnavo odlok …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.