Domov / Lokalno / DNEVNI HOROSKOP – PETEK 13. 07. 2018

DNEVNI HOROSKOP – PETEK 13. 07. 2018

OVEN
Čakanje vas utruja, zato boste naredili vse, da se zadeve premaknejo v želene smeri. Pozitivno razmišljanje naj bo vodilo naslednjih dni, zato si  ne dovolite kakršno koli popuščanje.

BIK
Potreba po razkošju bo še vedno igrala pomembno vlogo v vašem življenju, zato se boste prepuščali užitkom, ki vam jih prinašajo drobne stvari. Na čustvenem življenju se vam obetajo manjši zapleti zaradi vaše nepopustljivosti.

DVOJČKA
Razgibanosti prejšnjih dni se bo umaknila treznosti in presoji,ne glede na to, da vam do obveznosti, ki jih imate zaenkrat še ni mar. Nekdo, ki je vstopil v vaše življenje v preteklosti bo ponovno razburkal vaša čustva.

RAK
Preobremenjeni boste s podrobnosti, zato vam lahko uidejo pomembne stvari, ki so povezane z vašo usodo. Ni potrebno , da se  zapletate z osebo, ki ni vredna vašega zaupanja.

LEV
Pretirano občutljivi boste, zato bodo vaše ranljive točke še kako izpostavljene.  Z vso silo se boste borili za svoj prav, ne glede na to, da vas bo samozavest v kočljivih situacijah puščala na cedilu.

DEVICA
Skromnost je vaša vrlina, vendarle pri tem ne pretiravajte, ampak si privoščite nekaj za svoje srce in dušo. Skušajte ujeti ritem ,ki vam najbolje  ustreza, saj se ne boste posluževali rutine, ki je vaš adut.

TEHTNICA
Priložnost vam lahko spolzi iz rok, v kolikor ne boste uporabljali nekoliko spretnosti. Popolnoma se boste prepustili ljubezni in s hrepenenjem čakali na nekoga, katerega ste močno vzljubili.

ŠKORPIJON
Napetosti preteklih dni se bodo umaknile in ponovno boste v svoji stari preobleki. Nekdo si bo skušal pridobiti vaše zaupanje, vendar boste neomajni in skrbno lahko načrtujete naslednje srečanje.

STRELEC
Zadeve se počasi obračajo vam v dobro, zato naredite vse, da boste na delovnem področju uspešni in prodorni. Pohvala, ki jo boste dobili bo pozitivno vplivala na vaše delovanja. Bo kot balzam na dušo, zato bodo rezultati še boljši.

KOZOROG
Pravilnost odločitve je eno, vaša moralna drža pa drugo. S kompromisi tokrat ne bo nič, saj si boste sami morali izboriti svoj prav in poiskati pravo pot. Večerne ure so lahko lepo doživete.

VODNAR
Malodušje, ki vas je zajelo zaradi nedavnih dogodkov boste zamenjali s pozitivnim pristopom in si zato izboljšali psihično stanje. Naj vas malomarnost ne stane preveč, kajti vaša moč koncentracije bo zmanjšana.

RIBI
Ponovno se boste zaljubili v ljubezen samo in čakali, da se zgodijo samo dobre stvari. O sebi boste razmišljali pozitivno, zato se lahko znajdete v situacij, ki bo od vas zahtevala napredovanje.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO OBIŠČETE NA FACEBOOK-U ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.