Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA NEDELJO 15. JULIJ 2018

HOROSKOP ZA NEDELJO 15. JULIJ 2018

OVEN
V ospredje se bodo postavile zdravstvene težave, na katere ste že pozabili. Vzeti jih morate resno, privoščite si več spanja, počitka in kvalitetnega preživljanja prostega časa.

BIK
S partnerjem boste delovali zelo skladno. Naj ne bo to samo takrat, ko ga potrebujete, ampak se potrudite, da to postane stalnica v vašem življenju.

DVOJČEK
Sprememba se dogaja v vas samih, kakšna in zakaj, to morate ugotoviti vi. Izogibajte se notranje napetosti, sproščajte se na vse možne načine.

RAK
Nenehno boste hoteli nekaj početi, ambicioznost bo na višku. Imeli boste občutek, da izgubljate bitko s časom. Nima smisla, da se pehate za vrednotami, ki vas ne bi osrečevale.

LEV
Dela ne boste zanemarjali, kljub temu, da vas bodo mikale zabave. Vendar vam bo uspelo oboje dobro uskladiti, saj si boste vzeli čas za oboje. Zadovoljstva vam ne bo manjkalo.

DEVICA
V stvareh, ki jih sicer dobro obvladujete, boste kar naenkrat postali odvisni od partnerja. Energetsko ne boste ravno na višku moči, vendar vas naj to ne skrbi, saj gre samo za predhodno obdobje.

TEHTNICA
Na splošno boste delovali bolj iz ozadja, bolj boste mirni in neopazni kot običajno. Precej boste odvisni od mnenja drugih ljudi, veliko vam bo pomenilo, kaj mislijo o vas in o vašem delovanju.

ŠKORPIJON
V ljubezni boste imeli veliko željo ugajati za vsako ceno. Na zunaj boste privlačni, le malokdo se vam bo lahko uprl. Poglobljenih čustev pa tokrat ne boste sposobni dajati.

STRELEC
Poskrbite, da bo vaše zasebno življenje bolj umirjeno, le tako boste lahko dosegli večji efekt tudi na delovnem področju. Ne računajte na pomoč drugih, tokrat morate vse rešiti sami.

KOZOROG
S partnerjem se bosta najbolje razumela, če bosta sama, družba vaju bi ovirala. Navezali boste kar nekaj poslovnih stikov v prihodnjih dneh, zanimali se boste tudi za zadevo, ki je neobičajna.

VODNAR
Težave se lahko pokažejo v partnerstvu. Morebiti se vaš partner sploh ne bo zavedal, da vam dela krivico z ljubosumjem in omejevanjem. Sprijaznite se s tem, da je trenutno pomembno tudi kaj drugega.

RIBI
Čutili boste upad energije, več boste razmišljali o sebi, tudi o svoji telesni formi. Nikar se na vse načine ne trudite, da bi zagrenili življenje sebi in okolici. Ne prepuščajte se turobnim občutkom.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FACEBOOK-U DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.