Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK 16. JULIJ 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK 16. JULIJ 2018

OVEN
Na številnih področjih boste uspeli vzpostaviti večji red, zato bo občutek dober. V vaši notranjosti bo več notranjega miru, lažje se boste sprostili, tudi koncentracija bo boljša.

BIK
Soočali se boste z vzroki, ki vam preprečujejo osebni in poslovni napredek. Dolgove do drugih, tiste simbolične, ste že v veliki meri odplačali, zato boste bistveno manj napeti.

DVOJČEK
Potrebno se bo prilagajati, kar vam ne bo najbolj enostavno. Nagnjeni boste k drastičnim spremembam, kar vam odsvetujem. Tisto, kar obvladate, vam je vendar vedno odlično služilo!

RAK
Če boste dobili ponudbo za novo službo ali dodatno delo, pazljivo. Za tem se lahko skriva prava zanka, zato ne pokažite prevelikega navdušenja. To še vedno lahko storite kasneje.

LEV
Zaradi dobre taktike, čudovite komunikacije in spretnosti lahko v tem času doživite velik uspeh. Prodornost uma bo velika, originalne ideje pa se bodo rojevale kar mimogrede.

DEVICA
Usodni zapleti se še vedno lahko dogajajo. Imeli boste občutek, da korakate na enem in istem mestu, kar velja še posebej za ljubezensko življenje. Umaknite se in poiščite odgovor v sebi.

TEHTNICA
V poslovnem smislu boste lahko še vedno deležni kakšne ovire, ki pa jo boste prestopili brez problema, če se boste le oborožili s potrpežljivostjo. Bistveno bolje se vam izkazuje v ljubezni.

ŠKORPIJON
Ne tvegajte prav ničesar, da si ne nakopljete izgubo. Lahko celo izgubite del svojega trdno prisluženega ugleda pri ljudeh, ki vas cenijo in spoštujejo.

STRELEC
Ponovno boste imeli občutek, da se usoda vmešava v vaše življenje. Mirno se prepustite dogodkom brez notranje bojazni, da bi lahko šlo kaj narobe. Planeti vas ščitijo v tem obdobju.

KOZOROG
V ljubezni boste najbolj srečni, če se boste uspeli prepustiti toku dogodkov. Tokrat res ne boste mogli nič izsiliti. Vsak napad bi propadel in vaša izhodiščna situacija bi se lahko poslabšala.

VODNAR
V zasebnih odnosih boste ravnali z veliko zavzetostjo in strastjo. Tega bo najbolj vesela vaša ljubljena oseba. Pazite le, da je ne boste omejevali s svojo posesivnostjo.

RIBI
Nekdo lahko v vašem zasebnem življenju odigra veliko vlogo v prihodnje. To osebo boste takoj prepoznali, saj boste enostavno občutili, da je vaša sorodna duša.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FACEBOOK-U DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.