Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 29. 07. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 29. 07. 2018

OVEN
V čustvenem smislu se boste še vedno prebujali, čeprav menite, da ste že dovolj aktivni. S pomembnimi odločitvami počakajte še dobra dva tedna, tedaj bo čas ugodnejši.

BIK
Ta čas vam je pisan na kožo. Stvari, ki se jih boste lotevali, vam bodo šle odlično od rok, naj bo to ljubezen ali delo. Tudi počutje bo dobro, zato izkoristite to v polni meri.

DVOJČKA
Želeli si boste gibanja in dinamike. Vaše razpoloženje in počutje bosta odlična, še sami boste presenečeni nad rezultati. Odličen čas, da sprejmite nekaj sklepov za izboljšanje vaše telesne forme.

RAK
Izostren občutek vas bo odlično vodil, zato zaupajte svojim instinktom. Verjetno to ne bo ravno v skladu s tistim, kar drugi pričakujejo, vendar nič za to. Postaviti jih boste morali na trdna tla.

LEV
S pridnostjo in vztrajnostjo lahko naredite ogromno. Če temu dodate še nekaj dobre volje, ste zadeli v polno. V neki situaciji boste prevzeli pobudo, kar se bo izkazalo za dobro potezo.

DEVICA
Neizkušenost in pomanjkanje znanja vas bosta spravila v neprijeten položaj. Najbolje se boste rešili z diplomacijo, ki jo imate dovolj na zalogi. V prihodnje preverite v kaj se spuščate.

TEHTNICA
Na življenje boste gledali drugače, iz zelo perspektivnega stališča. To vam bo omogočilo, da boste lepo napredovali tudi v smislu univerzalne duhovnosti. Čutili boste povezanost z vsemi.

ŠKORPIJON
Z napori si ne boste prizanašali, zato boste tudi utrujeni. Skušajte se izogibati stresnim situacijam in se ne obremenjujte prav z vsem. Vaš uspeh vas bo pomiril samo delno.

STRELEC
Nehajte kuhati zamero do partnerja. Nima smisla, da živite z občutkom, da vam je obrnil hrbet, saj to sploh ni res. Njegova trenutna distanciranost pomeni pravzaprav klic na pomoč. Pogovorite se.

KOZOROG
Na trenutke si boste prizadevali kaj pojasniti, vendar bodo vaša prizadevanja preveč krčevita in premalo spontana. Uberite raje drugo pot sprave, presenetite partnerja s prijetnim povabilom.

VODNAR
Zelo bi vam koristila manjša sprememba okolja, da se razbije enoličnost, ki jo že težko prenašate. Poskušajte oditi na krajšo pot, saj vas bi to zelo sprostilo.

RIBI
O stvareh, ki vas motijo, se boste pripravljeni pogovoriti. Imeli boste občutek, da niste pravilno razumljeni, kar je po eni strani res. Vendar tudi vi niste odprli vseh svojih kart. Storite prav to.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.