Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 30. JULIJ 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 30. JULIJ 2018

OVEN
Imate odlično obdobje, v katerem lahko nekaj razčistite. Za okolico boste menili, da vas ne razumejo prav. Kako naj vas, če jim ne pojasnite, kaj bi sploh radi.

BIK
Ni toliko važno, da počivate, bolj bistveno je, da ste dovolj v gibanju v naravi. Tako si boste obnovili moči, počutje in razpoloženje se bosta takoj izboljšala. Tega ne spreminjajte v prihodnje.

DVOJČKA
Prevzemal vas bo optimističen pogled na življenje, čeprav ne bo vse potekalo tako, kot ste si zamislili. Določene stvari, ki ste se jih lotili, boste morali pripeljati tudi do konca.

RAK
Energije bo dovolj, vendar jo boste tudi hitro izgubljali. Posledica tega bo ponovna utrujenost. Pojavile se bodo tudi napetosti in prevelika občutljivost. Svoje delovanje usmerite na minimum.

LEV
Sami sebi boste dokazali, da ste zelo iznajdljivi, rezultati bodo seveda pozitivni. Ljudje, s katerimi se boste družili v tem času, bodo imeli na vas velik vpliv. Pazite, da ne celo prevelik.

DEVICA
V preteklosti ste napravili napako, ki vam jo bo partner težko odpustil. Naučili se boste, da lahko z odkritostjo največ dosežete. V vas tli močna želja, da bi se dokazali, vendar situacija za to ni ugodna.

TEHTNICA
Življenje vas bo ponovno opozorilo, da strogo ločite med zasebnim in poslovnim življenje. Zelo dobro boste opazovali dogajanja okoli sebi in prišli do pomembnih ugotovitev.

ŠKORPIJON
Ne zavzemajte se za večje spremembe v partnerstvu. Čas za spremembe še ni pravi, naučiti se morate tudi počakati. Vaša črnogledost vas lahko preveč obremenjuje.

STRELEC
Vaše investicije presegajo dejanske možnosti, krepko boste morali zategniti pas. Prevzemal vas bo občutek nemoči, želeli bi se na koga nasloniti. Vendar morate oporo v prvi vrsti najti v sebi.

KOZOROG
Ogromno časa boste posvetili sebi, vendar bodo želje še vedno večje od možnosti. Nujno je, da ohranite nadzor nad dogodki, ki prihajajo. Naj vas najdejo pripravljene, zato dobro razmislite o vsem.

VODNAR
Prevladovala bo dobra volja, čeprav nekih posebnih razlogov ne boste imeli. Videti bo, kot da ste nekatera dejstva sprejeli, vendar dokončne besede še niste povedali. Epilog še sledi.

RIBI
Ker boste napredovali prepočasi, vam bo potrpljenja primanjkovalo. Naglica ni dober sopotnik in v vašem primeru, zagotovo drži, da je težja pot zagotovo tudi bolj pravilna.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.