Domov / Slovenija/Svet / Vrh slovenske lepote na Triglavu

Vrh slovenske lepote na Triglavu

V drugi polovici julija so se finalistke Miss Slovenije 2018 skupaj s poslovnimi partnerji  povzpele na najvišji slovenski vrh, kjer so simbolično predstavile slogan ‘Podpirajmo slovensko, podpirajmo Slovenijo’. Vzpon na Triglav je za finalistke  le ena izmed  mnogih preizkušenj na poti do naziva Miss Slovenije. Namen, zdaj že druge tovrstne odprave,  je predvsem povezovanje slovenskih podjetij s ciljem ustvarjanja novih poslovnih priložnosti in inovativnih projektov.

Miss Slovenije poziva k sodelovanju

»Letos smo se povzpeli na Triglav predvsem z namenom, da bi Slovence vzpodbudili k sodelovanju in pomoči drug drugemu, saj smo le na ta način lahko konkurenčni in močnejši v konkurenci drugih držav po svetu,« je na vrhu Triglava poudarilaaktualna Miss Slovenije Maja Zupan. Odprava Miss Slovenije je na Triglavu zagotovo pustila svoj pečat. Največjega pomena pa so nove poslovne ideje in načrti, ki so jih udeleženci skoraj petdeset članske odprave skovali za prihodnje.

Foto: Alpina d.o.o.

Poslovni partnerji pomagajo graditi kakovostno  vsebino projekta

»Obutev Alpina, ki jo že več kot sedemdeset let nosijo zadovoljni uporabniki doma in po svetu, je prva in edina izbira finalistk miss Slovenije 2018. V zadovoljstvo nam je, da lahko slovensko podjetje s svojim znanjem in inovativnimi izdelki omogoča varno in udobno hojo vsem pohodnikom, ki želijo uživati v naravi,« je ob prihodu na vrh povedala Nives Markelj, predstavnica podjetja Alpina, ki že drugo sezono sodeluje pri projektu Miss Slovenije, tudi na področju razvoja modne obutve.  Poleg žirovske Alpine je v zgodbo Miss Slovenije že tretjo sezono zelo aktivno vpletena tudi Tosama, eno redkih slovenskih podjetji s proizvodnjo izdelkov, ki so namenjeni predvsem ženskam. »V Sloveniji bi težko našli podjetje, ki sem – med ta dekleta – sodi bolj, kakor Tosama. Naša 95-letna proizvodna tradicija je namreč v veliki večini posvečena prav ženskam vseh generacij. Na Triglav je finalistke spremljal Jasmin sport, naša najmlajša znamka izdelkov za intimno nego, ki je, zaradi svoje inovativne sestave in naravnih vlaken, odličen sopotnik športnic in športnikov. S svojo mehkobo jim je bil v oporo tudi ob tradicionalnem krstu na vrhu očaka,« je povedala Mojca Šimnic Šolinc, direktorica iz Tosame.

Foto: Alpina d.o.o.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.