Domov / Lokalno / Horoskop za sredo 1.avgust

Horoskop za sredo 1.avgust

OVEN
Skušajte partnerju nameniti več časa in ga preživeti z njim vred resnično kvalitetno. Izgovori zadnjih dni, ki ste jih imeli, so videti medli, čeprav so resnični.

BIK
Veliko dobre volje, veselja in prijetnih manjših dogodkov boste užili v prihodnjih dneh. Končni čas je, da še vam posije sonce na čustvenem področju. To si pošteno zaslužite.

DVOJČKA
Ponudba, ki jo boste dobili, bo resnično mamljiva. Kljub temu se ne boste odločili v trenutku spontanosti. Kajti, imeli boste še načrte popolnoma drugačne vrste.

RAK
Nekdo bo prišel nepovabljen in vam prekrižal vaše načrte. Z vljudnostjo in prijaznostjo se vedno pride daleč, vendar tokrat ne bo tako. Morali boste nastopiti bolj odločno.

LEV
Nikakor vam ne bo uspelo, da bi se posvetili prijetnim platem življenja tako brezskrbno, kot bi hoteli. Obveznosti bodo tiste, ki vam ne bodo dovoljevale dihati sproščeno.

DEVICA
Našli boste čas za klepet s starim prijateljem. To vam bo vzelo več časa, kot bi si lahko privoščili. Sicer pa se bodo zgodili tudi drugi dogodki, ki bodo spremenili tok dogajanj tega dne.

TEHTNICA
To, da se ukvarjate z vprašanjem kako priljubljeni ste, resnično ni potrebno. V družbi uglednih ljudi ste vedno pripravljeni krotiti svoje strasti in prav nikoli ne izpadete slabo.

ŠKORPIJON
Na denar, ki ga željno pričakujete, bo potrebno še počakati. Kot vedno, se tudi tokrat zanesite samo nase. Uspelo vam bo, o tem ni niti najmanjšega dvoma.

STRELEC
Jutro je najbolj temno tik pred tem, ko se zdani, tega se boste danes še posebej zavedali. Bodite še vnaprej potrpežljivi, saj ste tik pred tem, da se vam napori obrestujejo.

KOZOROG
Avtoriteto boste težje prenašali, saj boste nekoliko samosvoji. Ne utirajte si lastnih poti. Za novitete si izberite raje kakšen bolj primeren trenutek.

VODNAR
Črnogledosti, ki vas utegne zajeti, se boste odločno postavili po robu. Bolje je, da se zaposlite z delom in sploh ne razmišljate preveč. Včasih imamo rešitev pred nosom, pa je ne vidimo.

RIBI
Izžarevate pozitivno energijo, ki bo v vašo bližino potegnila samo dobro. Ne boste dovolili, da vam kaj pokvari to razpoloženje. Skušajte tako razpoloženje raztegniti še v prihodnje dni.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.