Domov / Glasba / NUŠA DARENDA Z ZGODOVINSKIM KONCERTOM OB 20. OBLETNICI

NUŠA DARENDA Z ZGODOVINSKIM KONCERTOM OB 20. OBLETNICI

Po izjemnem uspehu s koncertom v Cankarjevem domu, ki ga je priljubljena Nuša Derenda razprodala do zadnjega stola, se zdaj obeta še en prelomen koncert, ki bo zaznamoval njeno 20. obletnico samostojnega glasbenega ustvarjanja. 1 septembra bo Nuša priredila poseben glasbeni spektakel, tokrat v Križankah, ki pa bo drugačen od tistega v Cankarjevem domu.

Nuša program še vedno ni razkrila in ga bo do zadnjega držala v krogu svojega najožjega teama, kot skrbno varovano skrivnost. Seveda se v medijih in na socialnih omrežjih že na veliko ugiba, kakšen program bo pevka tokrat izbrala, saj je v svoji bogati karieri nanizala veliko prepoznavnih uspešnic iz več različnih žanrov, zanimivih duetov, ki jih je predstavila na velikih koncertih, zimzelenih festivalskih melodij, tuj pa ji ni tudi narodno zabavni melos in drzen cabaret.

Medtem, ko se naša vseslovenska pevka pripravlja na še en nepozaben koncert, pa so jo lahko oboževalci ujeli tudi na srednjeveškem koncertu v Žužemberku ter na koncertu v soju mesečine v Piranu. Sledi še koncert v Žički Kartuziji, nato pa finalizacija na priprave za koncert v Križankah, ki bo ponovno prava paša za oči in ušesa, v naših srcih pa bo odjenjal še mnoga leta!

Še nimate vstopnice? Zagotovite si jo še pred dopustom, da ne boste zamudili koncerta dvajsetletja!

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Župan občine Ig na obisku v Avstriji

Na povabilo župana avstrijske občine Hodiše ob jezeru, Karla Dovjaka se je župan Občine Ig …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.