Domov / Glasba / Glasbenik Domen Kumer navdušuje s poletnimi hiti v novi različici remiksa SUMMER MIX 2018

Glasbenik Domen Kumer navdušuje s poletnimi hiti v novi različici remiksa SUMMER MIX 2018

Poletje je čas sprostitve in melodij, s katerimi nas je štajerski pevec Domen Kumer že zaznamoval v preteklosti. Prav slednje je na glasbano obarvan način predstavil v novi različici remiksa njegovih poletni pesmi in hitov, ki so zaokrožile družbena omrežja.

Pevec Domen Kumer, ki se je pred nekaj leti umaknil z glasbene scene, zapustil Slovenijo in si dom našel pri sosedih se znova vrača nazaj. Razlog – ljubezen do glasbe. V začetku maja je po dolgem času predstavil novo pesem z naslovom MIDVA, kjer je v ospredje postavil moderni pridih latino ritmov in popa s katerim se lahkotno poplesavajo medodije.

“Pesem nakazuje mojo novo smer v kateri nadaljujem in lahko priznam, da sem v njej našel nekaj novega zame. Neko smer, ki so jo dobro sprejeli poslušalci in smer, ki se prepleta s priljubljenimi latino ritmi. Je komercialna glasba, primerna za različne segmente,” je povedal Domen, ki je za potrebe pesmi sodeloval z novo ekipo glasbenikov iz Salvadorja. A to še ni vse. Domen pripravila novo ploščo, ki bo posneta v živo in bo zajela ta segment brazilske duše.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.