Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO, 15. AVGUST 2018

HOROSKOP ZA SREDO, 15. AVGUST 2018

OVEN
Z večjim optimizmom boste zrli v prihodnost in izbirali nove in drugačne poti do zastavljenih ciljev. Tokrat bo vse videti bolj jasno, določene prepreke bodo odpadle kot po čudežu.

BIK
Skrbno odmerjajte besede, še posebej če bodo vsebovale kanček kritike. Oseba, s katero boste imeli opraviti, bo zelo občutljiva prav na vse, kar boste povedali.

DVOJČKA
Uspešno boste uredili zadevo, ki vam je v preteklosti povzročala veliko preglavic. Uporabite svoje razumske sposobnosti, da naredite še korak naprej.

RAK
Četudi ne boste čutili posebne želje po druženju, ne izpustite iz rok prav nobene priložnosti. Nikoli ne veste, kaj vas čaka za prvim vogalom, pustite se presenetiti.

LEV
Srečanje s starim znancem bo obudilo prijetne spomine in dogovorili se boste za ponovno snidenje. Čas vam bo v tem dnevu vse prehitro mineval.

DEVICA
Obudil se bo prijeten spomin na pretekle dogodke. Čas vam ne bo dopuščal, da bi se preveč zadrževali v preteklosti, klicale vas bodo nove obveznosti.

TEHTNICA
Na nekoga ste kar malce pozabili, vendar to ni očitek. Sami boste vedeli kako, kdaj in na kakšen način se boste odločili za ponoven kontakt. Vse ob svojem času!

ŠKORPIJON
Ljubezen bo postajala iz dneva v dan pomembnejša. Odprla se bodo stara vprašanja, vendar jih boste analizirali v luči novih dogodkov. Vse bo videti drugače, bolj mamljivo.

STRELEC
Prednost boste dali nekomu, ki že dolgo čaka na vaš klic. Videti bo, da je sedaj nastopil pravi čas, da se lotite te zadeve. Okoliščine pred časom še niso bile primerne.

KOZOROG
Nekomu boste spontano in nesebično priskočili na pomoč, saj bo situacija takšna, da boste čutili, da je to nujno potrebno. Aktivirali se boste tudi pri neki drugi stvari.

VODNAR
Zamude vas obremenjujejo, čas izgubljate tudi z malenkostmi, ki se vam zdijo nepomembne. Vendar je to vse skupaj potrebno za nemoten potek vašega dela.

RIBI
Potrebovali boste več časa, da se sprostite, saj se vam bodo misli neprestano sukale okoli vaših obveznosti. Potrudite se, da preklopite v prostem času, ki mora biti samo vaš.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JO NAJDETE NA FB-ju ASTROLOGINJA DOLORES.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.