Domov / Lokalno / HOROSKOP – ČETRTEK, 16. 08. 2018

HOROSKOP – ČETRTEK, 16. 08. 2018

OVEN
Potrudite se za dobro vzdušje, le malo morate narediti za to. Približno vam je znano, kaj se bo dogajalo in s kom. Če ne boste sami izpolnjevali pričakovanj, ne more biti dober razplet.

BIK
Ne čakajte, da se vse odvija samo od sebe, ker se boste pošteno načakali. Pozabite na stare nesporazume, saj vam takšne misli jemljejo energijo po nepotrebnem.

DVOJČKA
Pri marsičem boste imeli glavno besedo. Radi bi bili na več mestih hkrati, vendar to ne bo šlo. Nečemu se boste morali odpovedati, sami boste vedeli, kaj lahko počaka.

RAK
Ponovila se bo stara zgodba, ki jo že dobro poznate. Uspelo se vam bo dogovoriti o zadevi, ki vam je pomembna. Če vas bo nekdo zavrnil, še to ne pomeni konec sveta.

LEV
Nimate dovolj časa, da bi spreminjali svojo odločitev. Iz nastale situacije boste znali potegniti tisto najboljše. Ponovno bodo prišle do izraza vaše sposobnosti dobre organizacije.

DEVICA
Poudarili boste tisto, kar vam že dolgo leži na duši. Predlagajte kaj novega. Naj v vaših medsebojnih odnosih zaveje svež veter dobrodošlih sprememb.

TEHTNICA
Nekaj manj boste dobili od pričakovanega, vendar bo tudi to nekaj. Ne pokažite svojega nezadovoljstva ali razočaranja preveč očitno. Nekdo se je vendarle potrudil za vaš interes.

ŠKORPIJON
Ne marate pritiskov, saj se po navadi zaprete vase in zgradite okoli sebe obrambni zid. Tokrat bo drugače, imeli boste občutek, da je to storila nasprotna stran.

STRELEC
Pazljivi bodite v prometnih situacijah. Vaša koncentracija je na nizki ravni in mimogrede lahko kaj spregledate. Potrudite se za večjo previdnost in budnost.

KOZOROG
Ni razlogov za pritoževanje, saj imate lepe možnosti. Kot vedno, je tudi tokrat, vse odvisno samo od vas, za katero se boste odločili. Kasnejših sprememb ne boste uvajali.

VODNAR
Spraševali se boste zakaj se vam dogajajo vedno ene in iste stvari. Zavedajte se, da ste vi sami tisti, ki v resnici še niste pripravljeni delovati drugače.

RIBI
Zelo gostobesedni boste, mogoče boste hoteli s takšnim ravnanjem prikriti rahlo negotovost. Vsekakor se boste odlično znašli, situacije vas ne bodo našle nepripravljene.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.