Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 17. AVGUST 2018

HOROSKOP ZA PETEK, 17. AVGUST 2018

OVEN
Energija tega dne omogoča odlično urejanje uradnih zadev, dogovore, tudi nakupe. Potreba po harmoničnih odnosih bo povečana, vendar se lahko tudi zapletate, če ne boste točno vedeli kaj želite.

BIK
Dopoldanske urice bodo hitro minevale, popoldne pa bo nekaj več notranjega nemira in lahko, da boste iskali krivca za to stanje. Nič ne bo narobe, zato se umirite, privoščite si počitek in se razvajajte.

DVOJČKA
V ospredju bo želja po skladnih medsebojnih odnosih. Odličen dan za družabna srečanja, obisk prireditev ali prijateljev. Odnosi bodo obogateni s prijetno energijo, povečana bo tudi želja po ljubezenskih užitkih.

RAK
Konkretna situacija bo izpostavila tudi poslovno plat vašega življenja, zato je dan dober za razreševanje finančnih zadev in za sklepanje dogovorov. V večernih urah bo mogoč romantičen preobrat.

LEV
Tudi ob zaključku tega tedna boste imeli resen in odgovoren odnos do vsega. Sposobni boste reševati tudi bolj zapletene situacije in dopoldanski čas je odličen za intelektualno delo.

DEVICA
Okoliščine vam lahko kakšno situacijo postavijo na glavo, vendar z nekaj spretnosti lahko tudi iz tega potegnete nekaj dobrega. Navdiha in intuicije vam ne bo primanjkovalo, zato poslušajte svoj notranji glas.

TEHTNICA
Izogibajte se kritiki in obsojanju drugačnosti in ne razmišljajte negativno, saj vam lahko takšno energijo prinese srečanje z neko osebo iz preteklosti. Saj veste, to nikamor ne vodi!

ŠKORPIJON
Na dan lahko pride tudi kakšna skrbno varovana skrivnost, kar vas lahko tudi preseneti. Vsekakor lahko drugim ljudem poveste, kaj mislite in čutite, saj boste deležni razumevanja in podpore.

STRELEC
Ne sprejemajte in ne oddajajte nobenih negativnih čustev. Izkoristite raje erotičnost, ki jo boste izžarevali in si privoščite ljubezen v polnem pomenu te besede.

KOZOROG
Trudite se za potrpežljiv in prilagodljiv odnos, saj bo v medsebojnih relacijah prihajalo do trenja. Mogoče je samosvoje vedenje in neupoštevanje ustaljenih norm ter pravil.

VODNAR
Očarljivi in prijazni boste, polni novih zamisli in idej. Izkoristite urice tega dne za uvajanje novosti, za dogovore, srečanja in tudi za delo. Uskladitev čustev in razuma vas bo odlično vodila.

RIBI
Dopoldanski čas je primeren, da urejate zaostale zadeve. Mogoče boste imeli nekaj manj energije in volje, zato se ne ukvarjajte z novimi projekti.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA  FACEBOOK-u  DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.