Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 24. AVGUST 2018

HOROSKOP ZA PETEK, 24. AVGUST 2018

OVEN
Ne boste danes razmišljali o tem, kaj morate storiti jutri. To boste storili tedaj, ko bo prišel čas za to. Poskrbeli boste za prijetno   vzdušje, saj ste pravi specialist, če se le želite potruditi.

BIK
Obetajo se vam romantične urice, v katerih boste bolj lenobno razpoloženi. Partner bi vam najbolj ustregel, če vas bi razvajal v nedogled. Rade volje bi mu to dopustili.

DVOJČKA
Brezskrbno boste tudi danes preživeli  dan. Morebiti se boste odločili za kakšen nenavaden korak, predvsem v smislu poletnega duha. Če čutite potrebo po samoti, še malce stisnite zobe.

RAK
Prepustite se nenavadnim situacijam, ki vam jih prinašajo topli dnevi. Vaši občutki bodo tisti, ki vam bodo pokazali pot iz zmede. Na koncu vas bo vse skupaj še celo zabavalo.

LEV
Premišljevali boste, da naredite nekaj zares drznega in izjemnega, vendar vam drugi ne bodo dovolili, da izrazite tisto kar čutite. V popoldanskih in večernih urah bo drugače. Posvetili se boste ljubezni in čustvom.

DEVICA
Vpliv Lune bo stresno deloval na vaše znamenje, zato bodite previdni, da ne zbolite, predvsem zaradi velikih napetosti. Premišljevali boste, kako izboljšati  vzdušje.

TEHTNICA
Vplivi planetov so harmonični predvsem za vašo ljubezen, ugodno se kaže tudi na družabnem področju. Skušali boste urediti svoje zmedene misli in ujeli trenutek, ki bo zelo pomemben za vašo prihodnost. Kdo ve, mogoče bo to že danes.

ŠKORPIJON
Napetosti na zasebnem področju se stopnjujejo, od vas usoda zahteva le, da ohranite trezno glavo. Nikar ne glejte na vse skupaj tako črnogledo, kaj kmalu  bo v vašem življenju posijalo sonce.

STRELEC
Hiteli boste in tudi naredili veliko, vendar časa tokrat ne boste najbolje obvladovali. Ljudje okoli vas se vam bodo zdeli počasni, imeli boste občutek, da vas nihče ne ulovi.  Prepustite se dobremu vzdušju.

KOZOROG
Danes bo pomemben dan za vas, saj boste želeli harmonično uživati v vsakem trenutku. Planeti so položeni napeto proti vašemu znamenju, vendar vas to ne bo motilo pri uresničevanju vaših ciljev. Nekoga boste razveselili.

VODNAR
Spremembe v razpoloženju in počutju bodo tudi tokrat velike, skušajte se umiriti in na svoje težave gledati bolj mirno in preudarno. Več pozornosti morate nameniti prijateljem in znance, saj ste jih v preteklem obdobju močno zanemarili.

RIBI
Čustva bodo tokrat stopila na stran in tokrat bo prevladal vaš razum. Pred vami je izredno pomembno obdobje, zato morate skrbno paziti na energijo, tako v fizičnem, kot tudi v psihičnem smislu. Novice so na poti.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO NAJDETE NA FB-ju ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.