Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 25. AVGUST 2018

HOROSKOP ZA SOBOTO, 25. AVGUST 2018

OVEN
Ste v obdobje velike ustvarjalnosti, ki ga raztegnite v neskončnost. Dobro vam gre od rok, nikar ne spreminjajte ničesar, ne tvegajte in ne delajte poizkusov. Ostanite pri že testiranih pristopih.

BIK
Odprle so vam bodo nove priložnosti in morali boste narediti analizo svojih želja in pričakovanj. Važno je, da si ustvarite mnenje, od katerega kasneje ne smete odstopati.

DVOJČKA
Z užaljenostjo ne boste nikamor prišli. Prav je, da najprej premislite in nato ukrepate. Vendar bo tokrat bistvo v poslušanju, ne v govorjenju. Tako boste izvedeli še dodatne informacije.

RAK
S samozavestnim nastopom boste pritegnili zaposleni pozornost svojih nadrejenih. Toda smola bo hotela, da se vam lahko izpod rok zmuzne neka napakica, na katero niste računali. Tudi motiti se je človeško.

LEV
Situacija na službenem mestu se bo pričela razpletati. Tokrat vam ne bo potrebno nič storiti, saj bodo ostali hoteli, da se vse razčisti. Ponovno boste povedali že povedano.

DEVICA
Ne bežite od tistega dela, ki vas čaka že nekaj časa. Nič ne pomaga, potrebno ga bo postoriti. Močno vam bo odleglo, ko boste storili prve poteze, potem bo vse lažje.

TEHTNICA
Načrtovano boste tudi izpeljali. Nekdo, na katerega ste računali, bo spremenil svoje načrte, zato se boste morali prilagoditi tudi vi. Vendar vam tudi to ne bo predstavljalo prevelikega problema.

ŠKORPIJON
Občutkov vam ne bo potrebno skrivati. Vaša največja moč bo v zelo hitrem in nezavednem dojemanju vsega, kar se vam dogaja. Le tako naprej, odlično vam gre od rok.

STRELEC
Natančni in sistematični boste, iskali boste tudi diplomatske rešitve, kajti nikomur se ne boste hoteli zameriti. Kljub temu se boste morali odločiti, kateri osebi dati prednost, kar lahko prinese malo zamere.

KOZOROG
Vaša kreativnost bo še naprej v razcvetu, dodali ji boste tudi kup koristnih in uporabnih idej. Ni bojazni, da ne bi bili zelo uspešni. Vaša priljubljenost pa tudi še kar narašča. Odlično, mar ne ?

VODNAR
Vaša intuicija je vedno odlično orožje, če jo le poslušate in upoštevate. Tokrat ne bo potrebno upoštevati nobenih prioritet, mirno in neobremenjeno se boste lahko odločali.

RIBI
Veliko več boste morali storiti za svoje zdravje in boljše počutje. Tegobe in težave vas bodo opozorile na to, če ne boste vlagali več v preventivo.

HOROSKOP JE PRIPRAVIlA STROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA  FACEBOOK-u DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.