Domov / Lokalno / HOROSKOP – 01. 09. 2018

HOROSKOP – 01. 09. 2018

OVEN
Na delovnem področju boste zelo prodorni, vendar se bodo pretekli dogodki ponovno aktivirali. Na določene trenutke boste imeli občutek nemoči. Pomembno je, da vztrajate, nikar ne odnehajte

BIK
Aspekti Lune bodo odlična pozicija, da se boste dobro počutili in s tem dosegali lepe rezultate. Več boste želeli doseči na čustvenem področju, zato se vam bo trud obrestoval.

DVOJČKA
Saturn je še vedno retrograden zato se bo preteklost vrnila z vso silo.. Preteklost se vam bo ponovno odvila, vendar boste tokrat naredili tisto kar se mora narediti.

RAK
V svoje delovanje boste vnesli več taktnosti in spretnosti, zato boste z rezultati izredno zadovoljni. Nekaterim vaše delovanje ne bo všeč, zato se vam lahko postavijo po robu.

LEV
Z veseljem boste ugotavljali, da vam nedavni dosežki dobro služijo in so odlična priložnost za napredovanje. Čustva in odnose boste zanemarili, zato se lahko odnosi nekoliko ohladijo.

DEVICA
Pridni in potrpežljivi boste, zato se lahko veselite lepih rezultatov. Pazite, da ne boste zanemarili drobnih malenkosti, iz katerih je sestavljeno življenje.

TEHTNICA
Saturn je retrograden, zato boste z večjo lahkoto usklajevali nasprotja. Pred vami so pomembne odločitev, ki ste jih postavljali na stranski tir v preteklosti.

ŠKORPIJON
Veselili se boste dogodka, ki bo nepričakovano obrnil zadeve v pozitivne smeri. Kar nekaj dobrih premikov lahko pričakujete tudi na delovnem področju.

STRELEC
Energijo boste imeli usmerjeno v vse zadeve, ki jih niste dokončali v preteklem obdobju. Z veseljem se boste lotili novih projektov, zato vam uspeh ne bo izostal.

KOZOROG
Pred vami so večje spremembe, katere vam bodo prinesle nove poglede na situacijo. Zaradi vplivov planetov boste izredno družabni in razigrani na določene trenutke.

VODNAR
Prav vam bo prišla neka zadeva, v kateri boste na koncu zmagovalec. Čustveno področje je izredno močno izpostavljeno, zato ničesar ne prepuščajte naključju.

RIBI
Čustvena energija bo močno v porastu zaradi bivanja Venere v Levu. Dobro se boste počutili v svoji koži in svetu pokazali, da zmorete več kot je bilo pričakovano.

 

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.
ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.
CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.