Domov / Lokalno / SPOŠTOVANE ŠOLARKE IN ŠOLARJI, ŠE POSEBEJ DRAGE PRVOŠOLKE IN PRVOŠOLCI, CENJENI STARŠI, SPOŠTOVANE UČITELJICE IN UČITELJI TER OSTALI STROKOVNI SODELAVCI!

SPOŠTOVANE ŠOLARKE IN ŠOLARJI, ŠE POSEBEJ DRAGE PRVOŠOLKE IN PRVOŠOLCI, CENJENI STARŠI, SPOŠTOVANE UČITELJICE IN UČITELJI TER OSTALI STROKOVNI SODELAVCI!

Prišli smo do začetka še enega šolskega leta. Letos bomo upihnili prvo svečko v samostojni Osnovni šoli Šmarje – Sap, ki je v prvem letu svojega delovanja zaživela v polnem teku. Enako prvo obletnico praznujemo tudi na Podružnični osnovni šoli Polica. Lepo bo priti na Polico in videti nasmejane obraze otrok, še posebej prvošolčkov, ki bodo prestopili prag lepe nove šole.  Res smo veseli, da nam je s skupnimi močmi uspelo.

Letos se bodo učenci na Osnovni šoli Louisa Adamiča na Tovarniški v Grosupljem lahko razveselili lepo obnovljene obstoječe telovadnice, lepa novica pa je tudi ta, da smo že pridobili gradbeno dovoljenje za prizidek k šoli za osem novih učilnic ter novo športno dvorano. Če se bo vse izteklo tako kot se mora, bomo naslednje šolsko leto prizidek in novo športno dvorano tudi predali svojemu namenu. Tudi naša najstarejša šola na Adamičevi v Grosupljem je bila med počitnicami deležna nujno potrebnih obnovitvenih del.

Na koncu pa še moja iskrena prošnja vsem udeležencem  v prometu. Prosim, vozimo pametno, strpno, defenzivno in pazimo na naše najmlajše. Sekunda prej v službi zaradi prehitre vožnje je lahko sekunda prepozno za mlado otroško življenje! Čuvajmo in pazimo drug na drugega!

S to prošnjo vam vsem skupaj želim prijetno, še eno znanja in novih dogodivščin polno šolsko leto!

 

                                                                                                                                                                                          Vaš župan,
                                                                                                                                                                                          Dr. Peter Verlič

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.