Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 02. 09. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 02. 09. 2018

OVEN
Dopoldanske urice bodo izredno prijetne, vi pa razigrani in pripravljeni na kakšno prav posebno akcijo. V mislih si boste načrtovali vsak korak posebej.

BIK
Presenečeno boste ugotavljali, kako pomembne sledi puščate za seboj. Pohvala vam bo izredno dobro služila kot spodbuda za vse nove izzive, ki jih boste z lahkoto realizirali.

DVOJČKA
Bivanje Lune v zračnem znamenju bo odlična pozicija, ki vam bo pomagala, da rešite neko delikatno zadevo. Prepustite se toku dogodkov in vse bo kot mora biti.

RAK
Malce boste občutljivo reagirali na določeno zadevo, vendar je prav, da o vsem skupaj malo bolj premislite. Vaša strategija se bo spremenila, zato boste lažje dosegali boljše rezultate.

LEV
Prav uživali boste vsako minuto tega dneva in si nabrali energije in moči za teden, ki prihaja. Popoldanske urice se bodo odvijale s presenetljivo naglico. Ne bojte se sprememb.

DEVICA
Nekdo bo s hrepenenjem mislil na vas, zato vam bo toplo pri srcu. Ljubezen in čustva boste negovali s prav posebno energijo. Lahko greste na krajšo pot v popoldanskih urah .

TEHTNICA
Neka težava vam ne bo dala miru, zato boste naredili vse, da jo razrešite in si določite točno strategijo delovanja. Vzemite si čas zase, saj ste potrebni počitka in oddiha.

ŠKORPIJON
Ničesar ne boste puščali naključju, zato se boste nasmihali ob sreči, ki se vam bo kazala. Strast in ljubezen bosta zaživeli v polni meri že v zgodnjih popoldanskih uricah.

STRELEC
Pazljivo boste sledili nekomu in se učili na njegovih napakah. Način delovanja boste izbirali sami in s svojo izvirnostjo presenetili marsikoga v vaši bližini.

KOZOROG
Fleksibilni boste in komunikativni, kar bo v okolju zbudilo nemalo začudenja. Vsa zadeva se vam bo zdela izredno zanimiva, zato boste imeli željo še naprej presenečati.

VODNAR
Znali se boste odlično zabavati kljub vsem težavam in problemom, ki jih imate v svojem življenju. Ničesar ne boste želeli prepuščati naključju, zato morate krepko pljuniti v roke.

RIBI
Počasi, korak za korakom realizirate svoje načrte, vendar ne smete pozabiti nase. Več počitka, več zabave in prijetnega druženja se vam toplo priporoča.

 

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.
ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.