Domov / Lokalno / Brinje Grosuplje in Ivančna Gorica uspešna

Brinje Grosuplje in Ivančna Gorica uspešna

Po 3.krogu v 3.nogometni ligi center so v vodstvu ekipe, ki so najresnejši favoriti tudi za vrh ob koncu prvega dela sezone, ki ga bodo končali predvidoma 24.novembra. Brinje Grosuplje je v soboto s 6:0 premagalo Komendo. Niko Adamič je vratarja gostov premagal trikrat, med strelce so se vpisali še: Denis Boh, Primož Potočar in Jaka Cimerman. Ivančna Gorica pa je včeraj gostovala v Ljubljani pri ekipi Arne Tabor in zmagala s 4:3. Trikrat je v polno sicer v 2.polčasu zadel Jernej Gvardjančič, en zadetek pa je vpisal Tilen Kralj. Ivančna Gorica se je z vodilnim Bledom izenačila po točkah, oba jih inata po sedem kot tudi tretje Zagorje. Brinje Grosuplje je četrto s točko manj.


V soboto ob 17ih bo Brinje Grosuplje na domači zelenici igralo z nogometaši Žirov. Ivančna Gorica pa bo v nedeljo ob 17ih gostovala v Komendi pri tamkajšnjih nogometaših. Po tem dvobou pa se bodo ivanški nogometaši v sredo 12.septembra ob 19ih na domači zelenici v dvobou 2.kroga pokala Slovenije pomerili s prvoligašem Domžalami.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.