Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 3. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 3. SEPTEMBER 2018

OVEN
Jutranje urice bodo polne hitenja in želje po napredovanju, Luna bo v zračnem   znamenju. V sebi boste občutili napetosti, ki jih lahko sprostite le z veliko aktivnostjo.
BIK
Bivanje vaše vladarice v Levu je odlična priložnost, da uravnotežite določene zadeve, ki vam bodo pomagale pri napredovanju. Tokrat ne boste oklevali, ampak se boste borili.
DVOJČKA
Malce zmešnjav lahko pričakujete na vseh področjih, zato lahko pride do ovir in zastojev. Energijo boste imeli razpršeno, trudite se za zmernost in bodite potrpežljivi.
RAK
Kljub naporom, ki ste jih vlagali v nek projekt ne boste čutili zadovoljstva ob rezultatih. Prepustite še nekaj dela drugim okoli vas, saj je v slogi tudi moč.
LEV
Prizadevanja bodo obrodila sadove, vendar ne smete popustiti pri projektih, ki jih želite realizirati v naslednjem obdobju. V večernih urah boste razigrani in pripravljeni na izzive.
DEVICA
Prav počasi se boste pomikali naprej in v mislih že kovali načrte za pomembne zadeve. Nekomu boste pripravili presenečenje in prav uživali ob reakciji v vašem okolju.
TEHTNICA
Bivanje Venere v ognjenem znamenju bo kot balzam za vašo ljubezen. Srečni boste in v sebi občutili prav posebno energijo, ki vam bo obarvala te jesenske dni.
ŠKORPIJON
Tokrat bo v ospredju razum, zato boste čustva postavili na stran. Zaradi tega lahko pričakujete nekatere preobrate, na katere niste računali. Na finančnem področju se kaže sprememba.
STRELEC
Prav po ognjeno se boste trudili, da dosežete svoj cilj. Ob nenehnem hitenju in naprezanju bodo vaše moči pošle , zato je nujno potrebno, da poskrbite za regeneracijo.
KOZOROG
Dnevi so idealni, da vnesete v svoje življenje določene spremembe, na katere ste že dolgo čakali. Pred vami je pomembno obdobje, v katerem se bo pokazalo, kaj čuti vaše srce.
VODNAR
Ste pred večjimi spremembami, na katere ste že dolgo čakali. Nikar si po nepotrebnem ne belite glave, ali bodo zadeve končno aktivirane. Prepustite se toku dogodkov.
RIBI
Z zadovoljstvom boste zrli v dan in ugotavljali, da zmorete več kot ostali. Čustva bodo močno burila vašo domišljijo, zato boste polni energije in elana naredili večji preobrat.
ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.
ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.
CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.