Domov / Lokalno / Gasilci Ponove vasi pokalni zamagovalci Gasilske zveze Slovenije

Gasilci Ponove vasi pokalni zamagovalci Gasilske zveze Slovenije

Ekipa starejših gasilcev PGD Ponova vas v enaki sestavi deluje že skoraj 10 let. Ekipo sestavljajo Jože Mehle, Hribar Ivan, Škrjanec Vinko, Krkovič Matija, Ogrinc Anton, Sterle Srečo, Viršek Martin, Tacer Vinko in Okoren Jernej.
Že vsa leta uspešno zastopajo Gasilsko društvo Ponova vas, Gasilsko zvezo Grosuplje, kakor tudi občino Grosuplje po vsej Sloveniji. Lepo sodelovanje z ekipo jim omogoča, da se lahko številčno udeležujejo tekmovanj in dosegajo tako dobre rezultate.

Tudi v letošnjem letu so so starejši člani PGD Ponova vas prijavili na pokalno tekmovanje, ki ga je organizirala Gasilska zveza Slovenije.
Tekmovanje se je odvijalo na sedmih lokacijah po različnih krajih v Sloveniji. Zaključek je bil v soboto, 1. septembra 2018, v Prevaljah na Koroškem. Uspelo jim je zbrati največ točk ter najboljši skupni rezultat vseh sedmih tekem.

S tem so osvojili 1. mesto in postali pokalni zmagovalci Gasilske zveze Slovenije za leto 2018.

Za ta izjemen dosežek, so jim v gasilskem domu v Ponovi vasi še isti večer pripravili sprejem. Predsednik PGD Ponova vas Jože Kocjan, poveljnik PGD Ponova vas Uroš Mehle in predstavnik Gasilske Zveze Grosuplje Iztok Vrhovec so jim ob tej priložnosti čestitali in se jim obenem zahvalili za ves trud, ki ga tekmovalci vložijo v treninge in tekme, da so lahko tako uspešni.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.