Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 4. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA TOREK, 4. SEPTEMBER 2018

OVEN
Kar nekaj obveznosti se je nakopičilo, zato boste delovni in marljivi. Zelo dobro boste znali oceniti trenutno situacijo, zaradi tega si lahko obetate napredovanje.
BIK
Težavam in problemom ni videti ne konca in ne kraja, zato boste naredili načrt, kako delovati vnaprej. Obeta se vam kar nekaj sreče na poslovnem področju.
DVOJČKA
Spremembe, ki so se pred nedavnim aktivirale v vašem življenju bodo dobile epilog in prav zadovoljno boste zrli v rezultate. V čustvenem življenju se vam obeta pozitivna sprememba.
RAK
Veselju ne bo ne konca in ne kraja, zato bo sreča tista, ki vas bo spremljala te dni. Bivanje Lune v vodnem znamenju bo pravi balzam tudi za počutje, zato izkoristite te vplive.
LEV
Nekoliko boste občutljivo reagirali na neko zadevo in zaskrbljeno zrli v prihodnost. Naj vam situacija ne pokvari vašega pozitivnega odnosa do življenja. Stopite pogumno naprej.
DEVICA
Z veliko natančnostjo in modrostjo boste reševali nastalo situacijo in z veseljem ugotavljali, da le ni vse zaman. Predvsem se boste veselili prisotnosti nekoga, ki vam bo ogrel srce.
TEHTNICA
Dnevi, ki sledijo bodo polni dogodkov in akcij, tako , da včasih ne boste vedeli, kje se vas drži glava. Z veliko lahkoto boste dosegali lepe rezultate, zato boste bolj brezskrbni.
ŠKORPIJON
Pameten nasvet boste s pridom uporabili v svoje dobro in se pri tem prav odlično počutili. Vaša delovna vnema bo čudovita, temu primerni bodo tudi dobri rezultati.
STRELEC
Z nasmehom na ustnicah boste zrli v nov dan, pospešeni ritem vam bo prinesel tudi lepe rezultate. Dobili boste vesti od nekoga, ki ga že dolgo pogrešate v svojem življenju.
KOZOROG
Prav lahko boste razrešili neko dilemo, ki vas obremenjuje že kar nekaj časa. Zaradi retrogradnega Saturna sicer ni pravi čas za začetke, temveč za dokončanje starih zadev.
VODNAR
Optimistični boste in polni novih idej, kar vam bo odlično služilo na delovnem področju. Uspeli se boste odločiti za neko delikatno zadevo, tokrat v svoje dobro.
RIBI
Prav posrečeno se boste lotili nekega posla in pri tem spoznali, da imate lepe sposobnosti usklajevati nasprotja. Pametno bi bilo, da posvetite več časa ljubezni.
ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.
ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.
CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.