Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 6. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 6. SEPTEMBER 2018

OVEN
Bivanje Venere v Levu bo odličen položaj, da boste svojo energijo dobro izkoristili na vseh področjih. Dan bo potekal dinamično in nadejate se lahko lepih rezultatov.
BIK
Včasih trmasto vztrajate pri svojem, ne glede na to, da vam zadeve ne gredo dobro od rok. Dan lahko izkoristite, da ujamete odlično priložnost, zato ne oklevajte.
DVOJČKA
Presenečeno boste ugotavljali, da ste naredili v preteklosti nekaj napak, ki jih lahko v tem obdobju zlahka popravite. V popoldanskih urah se boste prepustili zabavi.
RAK
Deloven obveznosti se bodo nakopičile, zato boste v tem dnevu marljivi in pridni. Pokazala se bo priložnost, ki jo že dalj časa čakate. V ljubezni se vam obeta lepa sprememba.
LEV
Venera v vašem znamenju bo močno izpostavila prodorno energijo, zato boste kar poletavali in poželi kar nekaj lepih uspehov. Pomislite v nekaterih trenutkih tudi na druge.
DEVICA
Čaka vas prav poseben dan, v katerem bo prostora tudi za vaše najbolj skrite želje. Vpliv Lune vas bo prijetno grel na ljubezenskem področju, zato bo strast močno povečana.
TEHTNICA
Kar nekaj dilem se vam pojavlja v teh dneh, od vas samih pa je odvisno, ali boste potegnili tisto odločilno potezo. Neodločnost vam lahko prepreči kakšno dobro priložnost.
ŠKORPIJON
Veselili se boste dogodka, ki ga že dalj časa čakate in naredili vse, da se boste imeli lepo. Skrbi in težave ne bodo pomembne, saj jih boste z vso odločnostjo potisnili na stran.
STRELEC
Z veliko odločnostjo se boste lotevali zadev, ki so vam ostale nedokončane v preteklih dneh. Moč prodorne energije bo močna tudi na ljubezenskem področju. Nekoga boste pogrešali.
KOZOROG
Nedavne težave vam bodo tudi v teh dneh povzročale preglavice, zato se boste z vso močjo trudili, da jih razrešite. V ljubezni boste hrepeneli po sreči in varnosti.
VODNAR
Pred vami so odločilni trenutki, v katerih se bo pokazalo, kaj in kako bo potekalo vaše življenje vnaprej. Zaradi vpliva Merkurja z dokončnimi odločitvami še počakajte.
RIBI
Čustva vas bodo znova presenetila in prav dobro se boste počutili ob tem. Razmišljali boste, ali narediti tisti usodni korak, ali z njim še počakati nekaj časa.
ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.
ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.
CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.