Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 7. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA PETEK, 7. SEPTEMBER 2018

OVEN
Zadnji delovni dan v tem tednu boste preživeli tako, da boste pridni in delovni bolj kot običajno. V mislih si boste že delali načrte, kako preživeti nekaj prostih dni.
BIK
Težave nekoga vas bodo obremenile in skušali boste najti rešitve. Včasih je potrebno samo to, da poslušate in nič ne govorite. Ohranili boste svojo energijo in moč.
DVOJČKA
Danes bo vaš dan, zato boste naredili vse, da ne bo potekal monotono. Veseli boste novice, ki vam bo dala krila in elan, da naslednje dneve preživite drugače.
RAK
Potrpežljivost nekoga v vaši bližini bo prav presenetljiva, zato boste pokazali, kaj in kako čutite. Dobili boste novo idejo, kako izboljšati nastalo situacijo.
LEV
Presegli boste svoje sposobnosti, kar vam bodo v okolici priznali. Zažareli boste ob pohvalah in se trudili obdržati nastalo stanje. Dobro se boste počutili v družbi nekoga.
DEVICA
Delovni in marljivi boste, zato se vas lahko kasneje loti utrujenost. Priporočljivo je, da jo preženete v naravi in z večjo telesno aktivnostjo. V večernih urah se obeta zabava.
TEHTNICA
Počutje bo nihajoče, nihajoča tudi vaša samozavest, zato je zadnji čas, da naredite zase nekaj koristnega. Z začetek bo prav dobrodošla dobra družba, kasneje se lahko najde še nekaj več.
ŠKORPIJON
V vaši naravi je, da ste sumičavi, vendar tokrat ne boste imeli razloga, da godrnjate. Ljudje v vaši okolici se bodo potrudili, da se boste dobro počutili in bili srečni.
STRELEC
Nedavne težave bodo izginile, le malce se morate potruditi za to. Najbolje je , da ste iskreni in priznate svoje napake. Čutili boste ujetost in naredili vse, da se osvobodite.
KOZOROG
Čustva ne bodo v ospredju, zato boste s hladnim razumom dosegli ravnotežje. Pazite, da se ponovno ne zapletete v mrežo spletk in prevar. Odkritost vam bo v teh trenutkih v olajšanje.
VODNAR
Kazale se bodo večje spremembe razpoloženja, kar vas lahko zelo utrudi. Čim več časa morate posvetiti sprostitvi, saj lahko v nasprotnem primeru naredite kakšno večjo napako.
RIBI
Vse se vam bo odvijalo po načrtih, zato ne pozabite na neke manjše obveznosti. Dinamika dogodkov bo intenzivna v večernih urah, verjemite, imeli se boste odlično.
ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.
ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.
CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.