Domov / Lokalno / Nemški veleposlanik Klaus Peter Riedel obiskal Grosuplje

Nemški veleposlanik Klaus Peter Riedel obiskal Grosuplje

V iztekajočem se tednu je občino Grosuplje obiskal nemški veleposlanik Klaus Peter Riedel, ki sta ga sprejela župan dr. Peter Verlič in direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar. predstavila sta mu občino, ki  leži ob avtocesti, le nekaj minut vožnje iz slovenske prestolnice. Govorili so o uspešnih infrastrukturnih in drugih projektih in tudi o viziji razvoja občine Grosuplje v prihodnje, kjer so pomembne tudi naravne in kulturne znamenitostih. Po srečanju na občini se je nemški veleposlanih vpisal v občinsko spominsko knjigo, ki je v Mestni knjižnici Grosuplje.

Foto: občina Grosuplje

Obisk so nadaljevali še s predstavitvijo uspešnega grosupeljskega družinskega podjetja Avtoval, najbolj poznane servisno-prodajne enote za vozila ter motorna kolesa BMW v Sloveniji. V Avtovalu za vozila BMW skrbijo že več kot 30 let, oktobra 2014 pa so svojo ponudbo še razširili in odprli tudi salon in servisni center za vozila Renault.

Foto: občina Grosuplje

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.