Domov / Uncategorized / HOROSKOP ZA SOBOTO 8.SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA SOBOTO 8.SEPTEMBER 2018

OVEN

Vaše razpoloženje je izredno spremenljivo. Notranje spore, dvome in negotovosti jemljete kot težnjo po spremembah, kar se tudi čuti na čustvenem področju.

BIK

Ljubezen vas bo ogrela v prijateljskem krogu, kar vas bo nekoliko presenečalo. Trenutno se še lahko porajajo dvomi, kmalu pa vam bo to nekaj vsakdanjega. Priložnosti se ne boste odrekli.

DVOJČKA

Pred vami so dnevi, polni zabave in mogoče tudi kakšno zanimivo srečanje. Spet boste vedeli pri čem ste in kam vas peljejo vaše zvezde.

Enostavno se prepustite in se sprostite.

RAK

Čutili boste prijetno vznemirjanje, povezano z vašim čustvenim življenjem. Možna so naključna srečanja, ki vam lahko zavrtijo glavo. Pripravite se tudi na nepričakovano.

LEV

Ne izkazujte slabe volje, da si sami ne pokvarite razpoloženja. Če se boste oborožili z malo več potrpežljivosti, bosta s partnerjem preživela prav prijetne trenutke.

DEVICA

Vaša energija je še vedno na višku. Nehajte razmišljati samo o delu in se nekoliko posvetite svoji družini ali partnerju. Vašo pozornost že močno pogrešajo.

TEHTNICA

Na čustvenem področju boste nekoliko bolj občutljivi. Pazite, da ne boste pretiravali. V vsakem trenutku je lahko situacija popolnoma drugačna, bodite pripravljeni tudi na to.

ŠKORPIJON

Do zanimivih odkritij lahko pridete, najbolj očarljiva bodo tista, ki so povezana s čustvi. Prikažite čustvene igre z besedami. Čaka vas pester vikend.

STRELEC

Zadnje čase se preveč obremenjujete, se igrate igrice moči. Pazite, da ne potegnete krajši konec. Bodite bolj popustljivi, možnosti vam dovoljujejo, da situacijo hitro popravite.

KOZOROG

Pred vami je krasen in razburljiv vikend. Če je bilo še včeraj oblačno, ste danes že polni optimizma in veselja. Ljubezenske zvezde so tik nad vami.

VODNAR

Ne postavljajte odnosov na preizkušnjo po nepotrebnem. Če vas nekdo opomni na nepravilnosti, to še ne pomeni, da si ne želi vaše bližine.

RIBI

Pogosto imate občutek, da ne bi mogli živeti brez drugih, a v tem času  bo povsem nasprotno. Ne boste se držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

 

 

 

About admin

Preverite tudi

Ločevanje odpadkov na pokopališčih na Igu

Občina Ig na območju občine upravlja s pokopališčih Ig, Golo, Tomišelj in Kurešček. Odpadke s pokopališč  …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.