Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 09. 09. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 09. 09. 2018

OVEN

Nekoga bi zelo radi srečali in se pogovorili o nerazrešeni zadevi. Od srčnega partnerja boste iskali zaščito, pa se verjetno ne bo strinjal z vami v vseh pogledih.

BIK

Na prvi pogled se vam bo zdelo, da je situacija dozorela in da je nastopil trenutek za akcijo. Če boste hiteli, boste kmalu začeli dvomiti v pravilnost lastnih postopkov in odločitev.

DVOJČKA

S partnerjem se bosta v trenutkih vzajemno oboževala, sledili bodo pa takšni, ko si boste želeli dihati v svojem tempu in ritmu. Uspešno boste usklajevali oboje med seboj.

RAK

V ljubezni premislite, kaj se skriva za neko zgodbo, ki vas ne more prepričati, zanimive reči boste odkrili! Včasih je treba pustiti, da vam nekdo nekaj pove na jezen način.

LEV

Oseba, ki vam je sicer blizu, bo trmasto vztrajala pri svojih mnenjih in pristopih, vas se bo pa loteval občutek, da vse bolj izgubljate ugled. Neizpolnjene želje lahko povzročijo nesoglasja.

DEVICA

Partner ali družinski član ne more prebrati vaše misli. V družbi ljubezenskega partnerja bodite pripravljeni dajati vse od sebe, da bi pozitivno vplivali na vajin odnos.

TEHTNICA

Nekdo ne skrbi preveč za vajine skupne interese. S srčnim partnerjem se bosta v mnenjih verjetno razhajala. Ni prepozno za kakšen drugačen korak.

ŠKORPIJON

Radovednost vam ne daje miru. Prepričali se boste v moč nasmeha in v to, da so spontano začeti pogovori lahko uvod v lepo prijateljstvo ali nežno ljubezensko zvezo.

STRELEC

Na čustvenem področju boste najprej zadržani, potem pa boste vendarle storili korak. Izogibajte se merjenju moči, stavite na vzajemno spoštovanje.

KOZOROG

Ne gre tako, kot ste si zamislili. Z vašo vztrajnostjo, upornostjo in trmo, boste orientirani na cilj. Seveda jutri je novi dan, pametno bi bilo, da menjate taktiko.

VODNAR

Za hitre stike s stvarnostjo bo skrbelo del, med katerimi zapletov ne bo manjkalo. Nove poti do uspehov iščete. Lahko se zgodi, da boste morali opraviti določene poti.

RIBI

Tudi v najbolj zmedenih situacijah boste reagirali spontano, ker vas bo vodila svetla vizija. Izžarevate neko posebno privlačnost, ki vam bo pomagala odpreti vrata na nekaterih področjih.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.