Domov / Lokalno / 6.srečanje generacij v Ivančni Gorici

6.srečanje generacij v Ivančni Gorici

Na ploščadi pred občinsko stavbo v Ivančni Gorici sta v petek občina Ivančna Gorica in Svet za starosti prijazno občino pripravila že šesto medgeneracijsko prireditev pod geslom VSI SMO ENA GENERACIJA. Na prireditvi, kjer so se družili stari in mladi, sta zbrane uvodoma nagovorila organizatorja predsednica sveta za starejše Milena Vrenčur in župan Dušan Strnad.

Foto:občina Ivančna Gorica

Slednji ni skrival navdušenja nad številčno udeležbo na petkovi prireditvi, kar dokazuje, da občani živijo s krajem in jim ni vseeno za starejše oz. pomoči do sočloveka. Vse to ne bi bilo brez posvetovalnega telesa župana Sveta za starosti prijazno občino, ki dodobra pozna problematiko starejših, vse to pa uspešno prenaša tudi na mlajše generacije. Ob zaključku se je župan Svetu še enkrat zahvalil za vse ideje, ki so jih v vseh šestih letih delovanja pomagali uresničiti ter dodal: »Prepričan sem, da ima naša občina prav zaradi ljudi kot ste vi, velike možnosti tudi za v prihodnje. Srečno v deželi, kjer je prijetno in domače«. Vrenčurjeva je v nadaljevanju predstavila člane Sveta za starejše, ki je neprestano vpet v življenje občine. To so Anica Zupančič, Milena Zaletelj, Majda Verbič, Milan Goršič, Jožica Lampret, Cvetana Erjavec in takoimenovani  vezni člen med Svetom in Občino, podžupan Tomaž Smole.

Foto:občina Ivančna Gorica

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.