Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. SEPTEMBER 2018

OVEN

Neverjetno je, koliko lahko opravite v enem dnevu, kadar ste zbrani. Sami s sabo boste nadvse zadovoljni. Čez dan bo čas ugoden za nakupe drobnarij in za vaše osebno veselje.

BIK

Osebo, ki vam je tako všeč, povabite na kavico ali večerjo v dvoje. Položite odprte karte na mizo, tudi nasprotna stran bo obrnila svoje karte. Brez panike.

DVOJČKA

Podpora in pomoč ljubljene osebe se vam bo zdela še bolj dragocena kot običajno. Zaveznika ste dobili, ko ga najbolj potrebujete. Pazite, da ne boste kaj naredili mimo vseh pravilih.

RAK

Preživljate občutljivo obdobje, ljubezenski partner vas bo razumel in vam dajal podporo, zato bodo skupni trenutki prijetni. Prepustite se dogodkom.

LEV

Povsem jasno vam bo postalo, da morate za svoje poslovne interese poskrbeti sami. Delajte drzne in odločne korake. Vrata do uspeha se vam odpirajo čedalje bolj na široko.

DEVICA

Izbruhi jeze niso dovolj, da bi z njimi lahko povedali, kaj vas v resnici muči. Ali se vas je polastil nekakšen nepojasnljiv strah? Poiščite si družbo za katero mislite, da vas bo poslušala.

TEHTNICA

Lahko se boste pohvalili z visoko storilnostjo, v pomoč vam je lahko marsikakšna okoliščina. Pred vami je obdobje, v katerem se bodo večji napori odlično obrestovali.

ŠKORPIJON

Veliko časa boste posvetili družbi, nekaj vam daje občutek, da je današnji dan odličen za pogovore. Prijatelji vas bodo pripravljeni poslušati in nuditi pomoč.

STRELEC

Vašo občutljivo naravo bodo zlahka vznemirile drobne malenkosti, ki se ne bodo ujele s pričakovanjem. Bodite bolj vztrajni, mogoče pa se bo izšlo.

KOZOROG

Skriti strahovi vam bodo preprečevali, da bi storili korak naprej. Nekateri dvomi bodo splahneli, mnogi boste deležni podpore znancev, prijateljev ali sorodnikov.

VODNAR

Notranje spore, dvome in negotovosti jemljite kot težnjo po spremembah, ki so čisto pred vrati. Ne dvomite v razplet, saj ste tik pred zdajci.

RIBI

Znali boste opozoriti nase in presenetiti z drznimi odločitvami. Ni vaša dolžnost, da se obremenjujete z drugimi. Odprite možnosti za zanimivo sodelovanje.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.