Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 11. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA TOREK, 11. SEPTEMBER 2018

OVEN

Pred vami je eden od tistih dni, ki so vam pisani na kožo. Začutili boste, da imate veliko energije, s katero bi lahko celo gore premikali! Pazite le na srčnem področju.

BIK

Imate občutek, da se ponavlja ena in ista zgodba, posebno takrat ko ste že prepričani, da ste tik pred ciljem. Sklenili ste počakati, da se vam bistvo razjasni samo od sebe.

DVOJČEK

Na momente ste izredno napeti. Postajate strogi in zahtevni. Nekdo ne bo preveč navdušen nad vašimi izjavami, zato se poskušajte zbrati in pozitivno reagirati.

RAK

Kadar se vam ne ljubi ukvarjati z drugimi, ste lahko prav nesramni. Priznati si morate, da ste tokrat zamešali ljubezenska čustva s prijateljskimi.

LEV

Vse, kar se bo dogajalo, bo povezano z aktivnim gibanjem ali potovanjem. Kar vam je pisano na kožo je to, da ste v nenehnem gibanju.

DEVICA

Neprimerna opazka vas bo nekoliko prizadela čeprav veste, da je bila plod nepremišljenosti. Nekaj prostega časa preživite z ljubljeno osebo ali družino.

TEHTNICA

Imate veliko obveznosti, ki vam sicer pridejo prav. Tako se ne boste preveč ukvarjali z nekom, kar je povezano z delom čustvene narave. To boste še nekaj časa odlašali.

ŠKORPIJON

Nadaljujte nekaj, kar vas izredno motivira, gre za ustvarjalno dejavnost. Izkazali se boste, zato lahko pričakujete nagrado ali pohvalo.

STRELEC

Razcveteli se boste od pozitivnih mislih. Dobili boste informacijo ali sporočilo, po katerem ste hrepeneli. To vam bo dalo pravi polet. Še malo, pa boste lahko uresničili načrtovano.

KOZOROG

Zanimiv in uspešen dan je pred vami, ostanite zbrani. Zadovoljni boste z nekim dogovorom, saj vam bo uspelo zaradi njega  rešiti neke zaostale zadeve.

VODNAR

Nekomu lahko zaupate, izkazalo se bo, da imate veliko skupnega. Postali ste nestrpni in ves čas se vam bo nekam mudilo. Najdite srednjo pot med čustvi in razumom.

RIBI

Z nenehnim pritoževanjem ne boste naredili ničesar. Nobenemu nočete dovoliti, da bi vam pomagal. Spustite svoj ego, dajte nasmeh na obraz, takoj bo drugače.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Javne obravnave in objavljeni razpisi občine Ivančna Gorica

Občinski svet Občine Ivančna Gorica je na 4. redni seji podal v javno obravnavo odlok …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.