Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 13. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 13. SEPTEMBER 2018

OVEN

Krog tistih, ki si želijo vaše prisotnosti je večji, kot se vam dozdeva. Bodite bolj pozorni na svojo okolico in prisluhnite, kaj vam želijo povedati. Tudi če je med njimi partner.

BIK

Lepo, da imate polne roke dela in da ste dali pospešek v peto prestavo. Zavedajte se pa, da obstajajo ovinki. Partnerju se boste zdeli očarljivi v vsakem trenutku.

DVOJČKA

Čutili boste potrebo po spremembah, vendar se vam bodo na tem področju še pojavljale ovire, ki pa bodo vsak dan manjše. Iz dneva v dan postajate očarljivejši.

RAK

Preveč časa namenjate stvarem, ki niso trenutno pomembne. Zaradi takšnih situacijah ste nagnjeni k večji razdražljivosti. Pazite, da ne bo kakšne scene na čustvenem področju.

LEV

Nedavni uspeh, kar zadeva delo in poslovnost, vam daje krila. Tudi na čustvenem področju boste bolj impulzivni. Skratka, lep dan je pred vami.

DEVICA

Prav je, da se z odgovornostjo lotevate svojega dela. Poskusite bolj gledati nase in pazite, da vas nasprotna stran ne izkorišča. Ni potrebno imeti slabo vest, da niste nekomu priskočili na pomoč.

TEHTNICA

Nekdo bo kriv, da vam okoliščine ne bodo šle v vsakem trenutku na roko in vaše sposobnosti ne bodo prišle v celoti do izraza. Vseeno izpostavite svojo lastno odgovornost, ne krivite druge.

ŠKORPIJON

V trenutku, ko se boste temu najmanj nadejali, bo okolica ponudila pomoč. Ne razmišljajte na tisti vaš nezaupljivi način. Ljubezensko ne boste najbolj razpoloženi.

STRELEC

Današnji dan si lahko uskladite tako, kot vam najbolj ustreza. Partner  vam daje podporo na vseh področjih. S čustvene plati lahko doživite očarljive trenutke.

KOZOROG

V vas tli občutek, da bo potrebno nekaj spremeniti v delovnem okolju. Prav se boste odločili, da počakate še kakšen teden, ko se bodo na nebesnem svodu situacije spremenile.

VODNAR

Dopoldan boste imeli občutek maksimalnega zalaganja, učinka pa nobenega. V večernih urah bo zapihal drugi veter. Za ljubezensko plat se boste morali bistveno bolj potruditi.

RIBI

Spodbudno bo, saj so vam dnevi naklonjeni za reševanje papirnatih zadev, učenje, priprave za izpite ali udejanjiti kakšen načrt. V čustvenem smislu ne boste idealno razpoloženi.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Letos gradnja zadrževalnika vode Veliki potok

Ministrstvo za okolje in prostor bo investitor gradnje zadrževalnika vode Veliki potok v občini Grosuplje. …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.