Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 14. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA PETEK, 14. SEPTEMBER 2018

OVEN

Pred vami so večje obveznosti, ne sedite križem rok, da vam kak načrt ne splava po vodi. Pokažite, da obvladate situacijo in da se lahko znajdete v vsaki zadregi.

BIK

Vaše odločitve ne bodo naletele na odobravanje. Premislite, kako bi se lahko znova spoprijeli s starimi zadevami. Nek dogodek vam bo bistveno izboljšal čustveno razpoloženje.

DVOJČKA
Pazite, da pri ocenjevanju ne bi naenkrat postali preveč pristranski, ne glede na to, kako močno odmevajo določene besede. Romantični trenutki se obetajo v večernih urah.

RAK

Vztrajajte, če si želite popraviti denarno stanje. V mislih imate veliko stvari, paziti morate predvsem na prekomerne stroške. Partner ali prijatelj je znova nepredvidljiv.

LEV

Dragoceni čas izgubljate, ko se osredotočite na drobnarije, ki sploh niso v tem trenutku tako pomembne. Umirite žogico. V ljubezni pazite, da ne boste preveč zahtevali.

DEVICA

Trenutno imate na svoji strani toliko nebesnih pomočnikov, da vam ne primanjkuje ne moči ne navdušenja pred izzivi, ki so pred vami. Tudi na čustvenem področju se slika izboljšuje.

TEHTNICA

Nimate dovolj časa, da bi oklevali. Imejte nekaj več poguma. Ponudite roko osebi, ki vas je vrgla iz tirnic, ker se je nerodno izrazila, saj jo boste že v bližnji prihodnosti potrebovali.

ŠKORPIJON

Zamorjeni ste, ne morete se več nenehno ukvarjati z istimi težavami. Če boste sledili odločnim korakom, boste pristali tam, kamor ste namenili.

STRELEC

Med vsemi načrti bo najzanimivejši tisti glede potovanj ali trgovskih dejavnosti. Veliko vprašanj si boste zastavljali glede denarja. Imate občutek, da vam primanjkuje samozavesti.

KOZOROG

Potrebujete nekaj več dokazov, da bi se umirili in začeli spet zaupati. Okoliščine vas kličejo k raziskovanju, razmišljanju ter spremembi delovanja.

VODNAR

Nemirnost, ki jo boste čez dan čutili, zadeva vašo delovno aktivnost in uspešnost. Ta negotovost vas bo celo motivirala. Čustveno boste manj zadovoljni.

RIBI

Želite si le to, da vam prisluhnejo. Ni vse idealno, vendar zavedajte se, da se ne bi smeli obotavljati in izgubljati potrpljenje. Na čustvenem področju poslušajte svoj notranji glas.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.