Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 16. SEPTEMBER

HOROSKOP ZA SOBOTO, 16. SEPTEMBER

OVEN

Venera vam bo v naslednjem obdobju naredila velike spremembe, tako na ljubezenskem, kot tudi na finančnem področju. Težave bodo sicer v zadnjem tednu meseca še očitne, zato naredite tako, da jih odpravite.

BIK

Dogajale se vam bodo presenetljive zadeve, ob njih boste sproščeni in veseli. Kar nekaj skrbi povzročate ljudem okoli sebe zaradi svojeglavega obnašanja in nenadnih odločitev. Dokazali ste, da imate svoj jaz.

DVOJČKA

Ob sreči, ki jo doživljate, se bo tudi za vas čas za trenutek ustavil. Napredovanje boste v naslednjem obdobju doživeli na vseh področjih, zato si le naredite načrte, kje boste začeli delati spremembe.

RAK

Vaša energija bo nestabilna, mimogrede lahko naredite kakšno usodno napako. Predvsem bodo v ospredju medsebojni odnosi. Svetujemo vam veliko previdnost, kajti  Merkur deluje zaviralno za vaše znamenje

LEV

Prihaja čas, ko boste morali narediti načrte, kako naprej, Na poslovnem področju se vam sicer kažejo kar večji uspehi, vendar se boste morali krepko truditi za njih. Na zasebnem pa zaenkrat še ne bo sprememb.

DEVICA

Luna bo v današnjem dnevu močneje delovala na vas, zato bo vaša očarljivost in privlačnost na višku. Izkoristite te pozitivne vplive na izboljšanje komunikacije na ljubezenskem področju.

TEHTNICA

Končno vam boste naredili tisto, kar si že nekaj časa prizadevate. Nikar se ne obremenjujte z drugimi ljudmi. Deležni boste kar nekaj zavisti. Danes boste zaradi vpliva Venere trmoglavi in nepopustljivi.

ŠKORPIJON

Življenje se vam bo zopet prikupilo, še posebno zaradi delovanja Lune boste srečni in dobro razpoloženi. Dokazati boste morali, da se znate v nenavadnih okoliščinah dobro znajti.

STRELEC

Z zadovoljstvom boste ugotavljali, da ste še vedno privlačni za nasprotni spol. Vendar se boste zavedali tudi dejstva, da zunanjost ni vse, da tudi ljubezen ni dovolj, pomembno je še veliko drugih dejavnikov

KOZOROG

Zapleti v vašem življenj bodo tokrat kar veliki, zato morate uporabiti svojo prirojeno intuicijo. Luna  vam je prinesla željo po svobodnem in nenavadnem izražanju čustev. Vendar želja še ni rezultat.

VODNAR

Nestabilno stanje, v katerega ste zapadli je posledica napornih dni, ki so za vami. Priporočamo vam, da se te dni dobro odpočijete in šele potem realizirate vse svoje načrte.

RIBI

Ob sreči, ki ste jo doživeli boste še kar sanjali z odprtimi očmi. Napredovanje boste sicer dosegli na različnih področjih, vendar morate ob tem stati trdno z obema nogama na tleh.

 ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA 090 68 65, FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA. ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.