Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 22. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA SOBOTO, 22. SEPTEMBER 2018

OVEN

Nekdo, ki vam je že nekaj časa trn v peti, bi se lahko zoperstavil vašim načelom. Lahko bi celo prišlo do glasnejše izmenjave mnenj.

Postavite si vprašanje, če je to sploh vredno vašega časa.

BIK

Izredno zanimivo vam bo ob pogovoru, ki napoveduje večje delovne uspehe. Istočasno vam bi to omogočilo tudi izpolnitev nekaterih želja in načrtov še v tem letu.

DVOJČKA

Če boste delovali tako kot razmišljate, boste pristali prav tam, kje ste hoteli biti!  Da se izognete kakšni neprijetni situaciji, je potrebno le malo pazljivosti.

RAK

Zagotovljeno je nekaj srečnih novosti, ki vam vračajo nasmeh. Ne boste porabili veliko energije, da opravite veliki del posla. Vaša finančna situacija se  izboljšuje.

LEV

Uredite svoje misli, saj lahko pričakujete težave s koncentracijo. Precej zahtevni boste do sebe, lahko pa tudi, da preveč pričakujete od drugih.

DEVICA

Razmišljali boste o nakupu ali prodaji nekaterih stvareh, tudi o nepremičnini. To vas bo še bolj spodbudilo k temu, da nekaj konkretno spremenite.

TEHTNICA

Dan se vam zdel monoton in dolgočasen. A boste kaj hitro poskrbeli za živahno dogajanje in spremembe, kar vam bo razblinilo preveč umirjeno vzdušje.

ŠKORPIJON

Presenetil vas bo odziv bližnjih, posebno ko boste omenili nekaj starih težav. Na ušesa vam utegne priti opravljanje na vaš račun, kar bi vas lahko vznemirilo.

STRELEC

Danes ste bolj močni v besedah, kot v dejanjih. Ne obljubljajte tisto, kar bi težko izpolnili. Raje prepustite pobudo še drugim, saj niste za vse sami.

KOZOROG

Pri delu bo nekaj zamud, toda nikar ne delajte iz muhe slona. Osredotočite se na bistvo, ker vam bo v veliko pomoč pri realizaciji načrtov za te dni.

VODNAR

Nekakšno zmedo boste čutili v določenem trenutku. Nekaj vas bo ustavilo, kot da bi vas hotelo posvariti. Merkur v sorodnem znamenju vam prinaša dobre priložnosti.

RIBI

Naj vas ne spravi v slabo voljo, če boste morali že dogovorjene obveznosti spreminjati ali celo prestavljati na kasnejši čas. Tudi to bo imeli nek smisel ali namen.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.