Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA NEDELJO, 23. SEPTEMBER 2018

HOROSKOP ZA NEDELJO, 23. SEPTEMBER 2018

OVEN

Če vam sogovornik ali prijatelj nudi pomoč, jo lahko kar lepo sprejmete. Nihče nima nobenih slabih ali preračunljivih namenov. Na ljubezenskem področju vas čaka nekaj sladkih trenutkov.

BIK

Ugotavljali boste, da se domači neprimerno obnašajo do vas. Zato lahko čutite notranji nemir. Oplemenitite si aktivnosti, ki vam prinašajo največ veselja in vas notranje najbolj izpolnjujejo.

DVOJČKA

Razširite krog ljudi, s katerimi vas družijo podobni interesi. Prijetno lahko združujete s koristnim in tudi med sprostitvijo napredujete. Po čustveni plati boste preživljali lepe trenutke.

RAK

Počutili se boste stisnjeni ob zid. Današnjega dneva se ne boste spominjali kot najbolj uspešnega. Pomirjala vas bodo rutinska in preprosta opravila.

LEV

Ni res, da imate zvezane roke in da brez prehodnega posvetovanja ne morete nič narediti. Ne prenašajte slabega razpoloženja v ljubezensko zvezo. Partner ni kriv, če vam energija niha.

DEVICA

Ne pričakujte, da vam bo oseba, na katero računate, stopila naproti sama in da za uslugo ne bo zahtevala plačila v kakšni koli obliki. Vam bo pa njena pomoč v veliko korist.

TEHTNICA

Na čustvenem področju uporabite domišljijo, saj jo imate dovolj na zalogi. Dan lahko prav spretno obrnete v zelo prijetno druženje z osebo, ki vam je vedno zanimiva.

ŠKORPIJON

Lahko se zgodi, da boste na trenutke podcenjevali lastne sposobnosti in zmogljivosti. Ljudje, s katerimi niste v najboljših odnosih, lahko to celo izkoristijo.

STRELEC

Dober vtis, ki ga boste danes naredili na prisotne, vam bo prinašal koristi še kak teden. Podpora pravih ljudi bo prišla prav, ko jo boste najbolj  potrebovali.

KOZOROG

O tem, da je življenje zanimivo, se boste lahko prepričali tudi v današnjem dnevu. Nič se ne zgodi brez razloga in znali boste prepoznati vzorce.

VODNAR

Osredotočili se boste nase in z lahkoto prepustili vašemu egu, da vas vodi. Dan je ugoden za srečanja, pogovore, izlete in krajše poti. Na nekoga boste naredili velik vtis.

RIBI

Nikomur ne boste dovoljevali, da bi upravljal z vašim časom. Znali se boste postaviti zase in si izboriti tisto, kar vam tudi pripada. Veliko ustvarjalne energije boste imeli, dober dan je pred vami.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PETEK, 24. MAJ 2019

OVEN Iz vas žari prav posebna privlačnost, zato imate odprta vrata do vsakega srca. Pozitivna …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.