Domov / Lokalno / HOROSKOP – ČETRTEK, 27. 09. 2018

HOROSKOP – ČETRTEK, 27. 09. 2018

OVEN

Naredite si načrt, da boste ločevali poslovnost in zasebnost, bodite tudi pripravljeni na kakšno spremembo, ki vam jo bodo nakazali. V pravem trenutku boste ujeli veter v hrbet.

BIK

V vas se prebujajo čustva in imate povečano potrebo po bližini ljudi, ki jim najbolj zaupate in se lahko z njimi pogovorite tudi o čisto zasebnih rečeh. Če ste osamljeni, pokličite prijatelje.

DVOJČKA

Da bi se olajšalo razpoloženjsko okrevanje po težavah, ki so vas obremenjevale v preteklosti, ni potrebno storiti veliko. Z malo dobre volje je mogoče čisto vse.

RAK

V delovnem okolju vam bodo dali vedeti, da vas cenijo in spoštujejo. Prepričali se boste, da imate prijatelje tudi med tistimi, ki jih v hitrem vsakdanjem tempu sploh ne opazite.

LEV

Izhajate predvsem iz lastnih želja in teženj in ko boste analizirali še trenutno finančno situacijo, boste imeli pred seboj zelo kvaliteten pregled svojega stanja. Točno boste vedeli, kaj morate storiti.

DEVICA

Najbrž ste že mislili, da vam je nekdo sodelovanje odpovedal. Ne, prišlo je le do časovnega zamika. Lahko, da je prišlo tudi do kratkega stika v komunikaciji. Na čustvenem področju bo romantično.

TEHTNICA

V sebi boste občutili razdražljivost. Ne odločajte se prehitro, ko se boste dogovarjali o dodatnih delovnih nalogah, ki bi vas lahko silile v naglico.

ŠKORPIJON

Priložnosti, ki jih boste zaznali, zajemajo pa predvsem denarno področje, ne bodo naključja ali splet okoliščin. Trudili ste se, žrtvovali veliko časa, kar je na koncu prineslo dobre rezultate.

STRELEC

Ne delajte škode sami sebi, ne bodite tako kritični. Situacija je takšna, kakršna pač je, kaj posebnega ne morete narediti. Je pa zdaj ugodno obdobje, da razrešite nesporazum z ljubljeno osebo.

KOZOROG

Preverite tehnično neoporečnost vašega vozila, če se podajate na pot, ter pazite, kako se boste obnašali na cesti. Precej resni in zelo odgovorni boste, za osebno veselje si ne boste vzeli časa.

VODNAR

Obkroženi ste z osebami, ki razmišljajo podobno kot vi, kar je že namig, da lahko v skupinah najbolje ustvarjate. Izjema je samo ena oseba, vi že veste, katera!

RIBI

Izredno šarmantno boste delovali, od vas samih je odvisno, kako boste to unovčili. V zvezdah imate zanesljive pomočnike, na ljubezenskem področju se lahko marsikaj dogaja.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.