Domov / Glasba / Flora – Pijana od ljubezni

Flora – Pijana od ljubezni

Flora Ema je v glasbeni svet vstopila s sodelovanjem v oddaji Misija Evrovizija. Vsako nedeljo se je dokazovala z novo skladbo in končala na 5. mestu. Po Misiji Evroviziji je sledilo kar nekaj nastopov in kasneje je skupaj s tremi člani skupine Orlek ustanovila skupino Flora&Paris, s katero je izdala svojo prvo ploščo Jutranja Rosa, a je sodelovanje v letu 2015 zaradi študijskih obveznosti na Dunaju prekinila.

Iz ljubezni do muzikalov se je poleti 2016 udeležila programa West End On Demand Musical Theatre Summer Academy v Londonu, kjer je izpopolnjevala svoje znanje v igri, plesu in petju. V letu 2017 je prejela veliko priložnost, ko je dobila glavno vlogo v muzikalu Vesna, ki je od svoje premiere junija doživela že več kot 40 uspešnih ponovitev, tako v Sloveniji, kot tudi v tujini.

Začetek svoje solo poti je že nakazala s pesmijo »Ta tvoj lepi nasmeh«, ki jo je izdala maja letos. Na letošnji Slovenski Popevki pa se je prvič predstavila tudi kot soavtorica s skladbo »Pijana od ljubezni«, za katero je napisala besedilo.

 

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.