Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – NEDELJA, 30. 09. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 30. 09. 2018

OVEN

Današnji dan bo kot naročen, da nekomu malce popihate na dušo. Presenečeni boste nad odzivom. Z veseljem se boste zaradi uspeha lotili še drugih izzivom, ki jim boste zlahka kos.

BIK

Nekdo vas bo z občudovanjem ogledoval, zato boste zadovoljni. Vaša samozavest bo zrasla, povečala pa se bo tudi vaša prodornost in učinkovitost. Dvomov, ali ste na pravi poti bo konec.

DVOJČKA

Zberite pogum in stopite korak naprej, uspeh vam ne more uiti. Vaše komunikacijske sposobnosti bodo zelo izrazite, zato bodite močni in učinkoviti. Priložnosti ne stojijo vsak dan na vaši poti bose ugotavljali in bili zadovoljni.

RAK

Zadnji čas je, da uvedete nekaj manjših sprememb v vašem načinu delovanja. Nekdo bo s svojimi dejanji dokazal, da mu lahko zaupate, kar bo za vas zelo pozitiven predznak.

LEV

Z oklevanjem lahko v današnjem dnevu izgubite dragoceno prednost, za katero ste se v preteklosti tako zelo borili. Nikar ne popuščajte, če bo potrebno pojdite tudi z glavo skozi zid.

DEVICA

Naj vas ne moti, da vas nekdo prehiteva, vaši aduti so skrbno skriti, zato za prodor še ni pravi čas. Z mirnim delovanjem lahko dosežete največ, z oklevanjem si tokrat pridobivate dragoceni čas.

TEHTNICA

Kljub občutkom, da se partner izogiba konkretnega pogovora, boste čutili tisto posebno moč povezave. Prav je, da pustite času čas, kajti vsa nesoglasja se bodo slej kot prej poravnala.

ŠKORPIJON

Nekdo se bo na vsa usta hvalil, kaj lahko naredi, vi boste pa s skritim delovanjem dosegli zmago. Včasih lahko že najmanjša pozornost ustvari zmago. Vaše pravilne odločitve pa so zlata vredne.

STRELEC

Ste v obdobju, ko vaša notranja napetost narašča, pa si ne morete pomagati. Z večjo aktivnostjo lahko razblinite napetost. Zavedati se morate, da v trenutku ne morete doseči zastavljenega cilja.

KOZOROG

Po eni strani bi svojo ljubljeno osebo dvignili med zvezde, po drugi strani se pa še zmenite ne zanjo. Odločite se, kdaj boste delovali v skladu s svojimi željami in kdaj boste končno spregovorili o svojih občutkih.

VODNAR

Sprememba ustaljene rutine bi bila idealna rešitev za vašo notranjo napetost. Zavedajte se, da boste morali umiriti svoj tempo in svoje delovanje preusmeriti na bolj praktičen način.

RIBI

Zadnje čase neprestano razmišljate, kako bi se rešili iz trenutne situacije, v katero ste že pred časom padli zaradi lastne neodgovornosti. Pozitivno pri vsem je, da boste dobili nepričakovano pomoč in to zelo učinkovito.

 

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.