Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – SOBOTA, 29. 09. 2018

HOROSKOP – SOBOTA, 29. 09. 2018

OVEN

Zračno obarvan dan je pred vami, zato si boste privoščili nekoliko bolj sproščen odnos do vsega. Veseli boste in polni novih idej, ki se bodo zrcalile v vašem delovanju. Mnoge ljudi boste navdušili s svojim delovanjem.

BIK

Notranji nemir boste najlažje pregnali, če se boste telesno bolj aktivirali in tako porabili presežke fizične energije. Bodite previdni v medsebojnih odnosih, mimogrede lahko naredite kakšno napako.

DVOJČKA

Planetarne energije  bodo  blagodejno vplivalo na vsa vaša področja. Veseli boste in polni optimizma, težave in probleme pa boste potisnili nekam na stran. Pred vami je obetavno srečanje.

RAK

Malce morate upočasniti svoj korak, saj vam lahko hitenje prinese preveč stresne situacije, katere si pa v tem obdobju ne morete privoščiti. Svoje vtise dobro preverite, saj moč vaše presoje v teh dneh ni na višku.

LEV

Naredili boste točno selekcijo ljudi, ki vas obkrožajo. Ugotavljali boste, da ste v preteklem obdobju naredili napako, katero boste težko popravljali. Posledice se že kažejo v svoji negativni obliki.

DEVICA

Prisluhnite svojemu notranjemu glasu, ki vas svari, da nekatere zadeve niso v redu. Spremembe sicer še niso v teku, je pa pravi čas, da si naredite točno določen načrt, kako delovati v prihodnje.

TEHTNICA

Bivanje Sonca  v vašem znamenju bo poživljajoče vplivalo na vaše počutje in tudi delovanje, zato boste v nekaterih trenutkih presegali sami sebe. Bodite malce bolj strpni do ljudi, ki ne zmorejo takšne dinamike delovanja.

ŠKORPIJON

Zberite svoje moči in se končno odločite, kako boste reagirali na kočljivo situacijo. Dobili boste še pomembno novico, ki vas bo popeljala  na pravo pot. Prepustite se toku življenja.

STRELEC

Zberite svoje moči in se končno odločite, da opravite z  zadevo, ki vam jemlje energijo. Močno vam bo odleglo, ko boste ugotovili, da vse le ni bilo tako zaman.

KOZOROG

Nikar ne rinite z glavo skozi zid tam kjer je najbolj trd. Nekaj zadev lahko mirne duše preložite na kasnejši čas. Naj vas nikar ne obremenjuje občutek slabe vesti, vse zadeve boste uredili, ko bo za to bolj primeren čas.

VODNAR

Občutek, da se pripravlja nekaj neprijetnega vam ne bo pustil mirno dihati. Vaša intuicija je tokrat na višku, zato ji le prisluhnite. Tudi težavam bo enkrat konec, zato naredite analizo, kaj popravljati.

RIBI

Da boste prekinili svojo monotonijo boste naredil veliko, še več pa, da boste srečni v ljubezenskem odnosu. Težave, ki se nanašajo na preteklost bodo ponovno potrkale na vaša vrata. Tokrat jih boste uspešno razrešili.

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.