Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 1. OKTOBER

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 1. OKTOBER

OVEN

Padec vaše vitalnosti je dovolj zgovorno svarilo, da imajo tudi vaše fizične moči mejo katero morate upoštevati. Nič ni zamujenega boste z veseljem ugotavljali na poslovnem področju.

BIK

Prihaja čas, ko se boste iz dneva v dan bolj počutili v svoji koži. Obdobje, v katerem ste le nemočno stali in si niste znali pomagati iz notranjih stisk se za vedno izgublja v megli.

DVOJČKA

Pomanjkanje časa, mogoče organiziranosti vam bo tudi danes delalo preglavice. Nikakor se ne boste znali odločiti, katera zadeva ima prednost. Pustite, da se enostavno nekateri dogodki zgodijo, lažje boste krmarili svojo barko.

RAK

Za svoj uspeh tokrat ne boste zaslužni sami, ampak vam bo nekdo pomagal, da ga dosežete. Ker ste izrazit individualist vam bo težko se povezovati z ostalimi za dosego svojega cilja.

LEV

Modrost in diplomacija vas lahko pripeljeta do želenega cilja zelo elegantno in brez slabih posledic. Bodite tokrat prilagodljivi in zgodilo se vam bo marsikaj lepega.

DEVICA

Že takoj v jutranjih urah boste imeli občutek, da vam bo dan potekal odlično, zato naj nihče ne zmoti vašega tempa. Mirno lahko delujete po trenutnih vzgibih in se prepustite intuiciji, ki vas bo odlično vodila.

TEHTNICA

Želite eno, delate drugo, potem se pa čudite, da rezultati niso vam po volji. Pomembno je, da vzpostavite boljšo komunikacijo, saj se morate nujno potrebno dogovoriti o sistemu delovanja. To velja za vsa področja.

ŠKORPIJON

Veliko stvari ostaja nedokončanih in nedorečenih, zato je skrajni čas, da vzamete vajeti v svoje roke. Obstaja tveganje pri neki zadevi, ki se ga pa zavedate. Ne odločajte se v tem dnevu.

STRELEC

Težko si bost privoščili to kar vas mika, vendar vam bo kljub temu lepo. Odlično se boste počutili v svoji koži, dobro voljo pa boste prenašali tudi na ljudi, ki jih boste srečevali.

KOZOROG

Nekdo vas bo želel postaviti v vlogo razsodnika, vi se boste pa spretno izmuznili in delovali po svoje. Več pozornosti boste namenjali čustvenemu življenju, saj bo ljubezen potrkala tudi na vaša vrata.

VODNAR

Vzemite si dovolj časa za zadeve, ki stojijo pred vašimi vrati. Več časa pa morate enostavno posvetiti vašemu poslovnemu področju. Neke delikatne zadeve ne boste rešili kar z levo roko.

RIBI

Osredotočili se boste na zadevo, ki jo trenutno rešujete in pri tem dobili odlične ideje. Res je, da jih sami ne boste zmogli realizirate, zato pričakujte pomoč nekoga, ki vam vedno stoji ob strani.

 HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Župan občine Ig na obisku v Avstriji

Na povabilo župana avstrijske občine Hodiše ob jezeru, Karla Dovjaka se je župan Občine Ig …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.